Followers

April 11, 2009

lunch ala² kampung, di tepi kolam

dlm ari senin ke selasa aritu, belum lunch lagi aku dah lapo gegila. call kak tie, ingat nak ajak tapau la, sekali kaktie kata diorg ada plan makan kat tepi kolam. diorg bawak bekal. ala² potluck la. dan yg paling best aku pun dijemput. yeahooo tanpa rasa bersalah dan malu aku zass jerla. janji kenyang. tq u olls!!!sengihnampakgigi



sumer lauk pauk adalah masak sendiri.
even nasi pun, panaih² masak sendiri gak.
*tapi sumer org lain yg masak, aku nyum jer*



thorn among da roses.



pas makan, posing² kat kolam.
opis aku ado kolam, opis korang ado??
jiwa. jiwagatai

14 comments:

Baby Lyana said...

amboi.. bersantai tepi kolam.. memang tak malu pun muka ek, tak masak tapi join sekaki.. janji diorang invite yer tak?

p/s: office aku ade swimming pool..office kau ade?

~Cinta Cukulet~ said...

amboi cantik posing..jaga-jaga..jatuh dalam kolam tu kan kak tinie hehe

aramis2177 said...

amboi hangg...kalau bab makan sama naik ngan aku no...hehehhee...no 1!xkira laaaa masak ka tak masak kaa...janji org dh jemput...zassss jer lah kan!hehehe.....bak kata org tua2...rezeki jgn tolak!heeeeeeee....
Ni , yg hang pose ala2 mau terjun tiruk kat tepi kolam tu xseriau jatuh kaa?dah laa ala2 poms melayu terakhir gitu!

leadleedeea said...

best laaaaa mkn tepi swimmin pool..jeles laaa haha..

Diamilikku said...

opis sy takde swimming pool...uhuhuhuhuhuhu

[-suziey-] said...

amboih syioknye..kenanyg..brrrrP:p

uish brani tu pose katsitu..kalu jatuh tu..waaa mandi ler jwbnya..kkekke;D

TiNiE said...

shaf : betoi shaf, makan menambah². selera betoi...

CC : pose berani matik...

farah : haa la farah ooii..rezeki beb, mmg zass jerla. seriau gak dok atas natang tu.

leed : kan...sesekali gitu.

sone : hahahha sabo ek sone.

suziey : takut gak zie, tu yg bukak heel naik atas mendalah tu tu. sila percaya saya berkaki ayam sajork..

joegrimjow said...

jatuh bawu tau

TiNiE said...

joegrimjow : uih, masa dok meniti tu mmg seriau gakla..first time tu naik mendalah tu...

Deqna said...

sekali jatuh gedebush dalam kolam tu baru ko tau.. buat nye papan tu lentur jer ngan2 ko sekali terbenam kat dalam air tu..pastu kain kurung ko tu jadi cam pelampong..hahaha

Beautiful Disaster said...

ele, eksen lar kak. sekali terjatuh dalam tu baru tau. opis saya pun ada kak. sebab opis akak dgn saya same jer. haha. tmpt jer lain2. yg pntg opis baru akak nnt, xde swimming pool da. xleh nk eksen lagik. heheh.

TiNiE said...

deqna n BD : syukur tak jatuh....

AQisH said...

kat mana opis ko ni tinie..melampau tol ada swimming pool :-p

TiNiE said...

aqish : kat PJ, area UH, UM sana. dah nama training center ada room for residential segala, harus la ada kolam..

heart my community