Followers

April 01, 2009

kisah lunch lagi @Lanai Kijang


tepat jam 12noon, aku zasss ke hq. ada pelbagai urusniaga yg perlu aku setelkan. antaranya mengambil sesuatu dari retna dan juga maya. tapi da big event is.... i was invited by kakdina lunch @Lanai Kijang and everything is on her! yeyyycelebrate. bes bes. jom layan pics.



gambar yg first tu kakdina. ahli² lain seperti usop, faisal, wawa n ada guest of honored aritu azuan. memandangkan dia guest of honoured, dia ditugaskan amik gambo kitorg. tq wansenyum!



sumer pun penah dan masih bekerja di dalam jabatan yg sama iaitu JPS. mcm azuan pun x-jps, aku pun. lelain masih bertugas di jps. tujuan makan² ini tidak bertema. kakdina saja mau banjer kroni dia. hehehehe. azreen n derna sila menjeles yerihikhik.



faisal makan chicken teppanyaki bistik, usop amik chicken teppanyaki with rice, wawa plak makan sama ngan aku oleo spageti. for desert of course embun menitik dan kebanyakan kami minum lanai cooler. sumer pun best dan yg paling best sumer ni menge'cost' kan kakdina hanya RM58 sahaja! dan kakdina kata, oleh kerana murah insya-Allah akan ada second round treat. yeyyyy lagimenari.

benda apa yg aku amik dari retna n maya. next entry plsrindu.

16 comments:

Deqna said...

kecik hati ayam aku tak di-invite..:(

Mama_Aqish said...

wah sedapnyer.....nak join jugak...kak tinie makan ape??? murah betul la kedai tu...makan ramai2 baru RM58.00 je....huh...lain kali leh pergi lain tapi kak tinie plak yang belanja....

ijechan said...

sakan! <-- pdhl jeles ni. ptg2 gni lapo la tgk segala menu terhidang~ sob3

SyaNa said...

tgk je la org update blog mkn kt lanai ni..
tak jejak kot kt sana..huhuhu..

Diamilikku said...

hurmmm..memandangkan kosnya murah..boleh kak tini pun belanja kengkawan kat lanai kijang gak pasnih2.....mana la tau terpegi ke KL tu...tapi kan..ke org luar tak leh masuk aaaaa???

MaMaQaYPo & FaMiLy said...

syedap!!!

~Cinta Cukulet~ said...

bestnya dapat makan free ...nak jugakk huhu

Baby Lyana said...

makanannya sedap..menarik, tertarik da bomb! sedapnya..pasta.... err..org biasa leh masuk ke lanai kijang ni..cam tak bleh jer...

TiNiE said...

deqna : takper na, nanti turn ko aku invite..don wori

mama aqish : malangnyer lanaikijang is meant for staff only..huhuhu

ijechan : sumer yg dimakan tadi sedap² belaka, nak nak free!!!

syana : ajak cik hubby awakla p..

sone : akak mmg tingin nak bawak kkwn p, tapi tula takleh..for staff only

mama qaypo : :))

CC : mai sini mai, akak banjer kamu...

shaf : huhuhu..tula takleh!!!

Mya said...

teringat kakdina belanja aiskrim mcd masa kita gi course dulu.. :D

Anonymous said...

awat gambar aku sume tengah mengunyah makanan? nampak sangat aku ni suke makan! hehehe.... -wawa-

TiNiE said...

maya : kakdina mmg peramah n pemurah...

wawa : ala, ko konsentrate tu wa, aku pun suka makan gak...ahaks

Anonymous said...

walauapapun, tq sudi terima invitation. akak dh lame tak makan dgn korang sumer. ble makan tu teringat sepul yg jauh..kesian dia. utk wa, tinie n cha..mmg dh ade keserasian jiwa, buat usop..kak dh mula serasi jiwa dgn kau. seronok sgt kenal usop. ade rezki, insyaallah kite jumpa di tmpt yg same, waktu yg berlainan n tarikh yang akan datang...hehehe..tambahan guest azwan, maya n deqna.

Mya said...

i love u kakdina! :D

Beautiful Disaster said...

yer yer. kecik kn ati ayam kite kak derna??kan kan???

TiNiE said...

BD : seb baik..ati ayam yg kecik...

heart my community