Followers

May 31, 2009

pertambahan ahli keluarga. aku AKUR. alhamdulillah, syukur....

suppose mau push ini n3 esok pagi.
since sudah bnyk n3 lain sedang q mau dipublish maka zasss kan jerla.

citer ni berlaku pada hari sabtu lepas sekitar jam 3pm.
jom layan.

blogger-emoticon.blogspot.com

*****************************************************************************

haih sigh. aik, kata pertambahan ahli keluarga, takkan mengeluh lak kot. yer yer. aku akur dgn segala ketentuan Ilahi. kalau dah tertulis aku akan 'dimadukan lagi' nak wat cemana kan. pasrah. maduku kali ni berleher jinjang, berpinggang ramping, berkaki bulat dan berkulit hitam manis. makanya, campow yg ni cukup lah kuota en.nahar. punyai 4.



*sekadar gambar hiasan*


dah dah. aiyooo menakutkan sebut pasal madu² nih. takder la. sebelum korang terus berspeku aku gitau sesiap la. en.nahar dah dpt beskal idaman. kenapa aku kata dia sudah cukup kuota. yerla pertama aku, kedua EVO dia, ketiga EX5 dia dan yg terbaru presenting his new BMX DYNO-slammer!!!! *clap...clap...clap*.



rupaparas seketul beskal itu.
betulla kan berleher jinjang, berpinggang ramping, berkaki bulat dan berkulit hitam manis.




moh aku detailkan lagi. ari sabtu tu dia balik keje awal gakla sekitar jam 2pm. sblm tu dia dah wat serangan dgn sms² ajak aku beli beskal. aiyaarkkk tak abis². sesampai jer kat umah, baru tingat yg arini dah 30hb, roadtax mati 28hb. actually roadtax dah siap pun, just kena p amik kat kedai jer. so sesiap la plak kitaorg nak ke kedai kereta AH POON.

just lepas collect roadtax, en.nahar terus amik kesempatan zass ke kedai beskal aritu kat area pandan indah sana. pendek kata dah sampai kedai tu nak tak nak swipe jerla, jalan. eh, tapi sblm decide nak itu beskal, en.nahar ada demand gakla mcm². tukar leher la, seat beli lagi la..pedal n footrest belakang pun dia beli yg lain. katanya mau bawak anak² diri kat belakang makan angin. *hmmm yerla sgt tu*.

dah jom layan pics.



masa tgh dok pilih n dah decide amik itu beskal.




harap² nanti pun leh ajar anak² bawak beskal yer bangsenyumkenyit.
layannzzzz.


18 comments:

fizan *sew addict!* said...

aku ingatkan ko mengandung..wakakak dapat gak beskal idaman dia tu ye...tahniah!!

Diamilikku said...

tu lah pasal..
ingatkan fatihah nak dapat adik..bikin suspender tul lahhh

[-suziey-] said...

haha..sabo jela..ingt peknen..ekek:D uish tu nasha aziz ke..daring usngguh:p

~Cinta Cukulet~ said...

kihkihkih..saya pun sama..ingatkan kak tinie pregnant hehee..apapun pasnih bleh la merempit naik beskal hehehe

Beautiful Disaster said...

saya pun ingat akak pregnant lagi. upenye beskal. cet.

joegrimjow said...

bestnye dpat semua tuuu

Deqna said...

ko ni betul lah.. aku ingatkan ko pregnant lagi..dah lah aku baru lepas baca blog ryn pasal dia deliver hari tu..

atle ♥ waT¡e said...

haishhh...tu la...ingatkan pregnant! aduhh makk!

TiNiE said...

to ALL : wah, sumer pun suspect aku peknen ek..sudahnyer en.nahar yg dpt beskal aku plak jadi suspector nyer kan..

ye ye itu adalah nasha aziz, cantik kan dia??

Jocko said...

tahniah
tahniah,,,

:)

AkMa said...

kak tini wat suspense jerr..inagtkan pegnen td..

Dee said...

org kalo dh minat beskal ni lenmacam kan tinie..opismate sy gitulah..

mrblind said...

hobi baru ke ni..

firahadifa said...

aduh.. suspen nyer..mula2 baca tittle ingatkan ade baby dlm perut, pastu bila start baca 100% caya dapat madu. (impress plak bole cite pasal madu kat blog)..

alih2 beskal?...kuikuikui....

LotsOfLove-Pearls said...

..haha
memacam dlm fikiran aku.
sumer salah..
ruper2nyer beskal..
haha..

TiNiE said...

jocko : thx :)

akma : saspens jgn tak saspens..heh

dee : mmg pun, en.nahar ni takder angin takder ribut tetiba minat beskal...pelik tul

mrblind : lebih kurang la

firahadifa : yer yer..sume pun tipudaya..dpt beskal sebeno² nyer

LOL : hihihi..im sori!!!

CuTeMiUt78 said...

lor.. ingatkan penambahan keluarga tu.. tinie ngandung.. rupanya lain ya.. ish.. saspen je. tadi

TiNiE said...

cutemiut : heh, ramai lak yg suspek diriku ini peknen..heh

heart my community