Followers

May 04, 2009

seminggu di KEDAH : part 2 (kenduri 020509)

as usual. jom layan pics jerla. ni adalah bbrp pics yg terpilih jer. ada melambak lagi yg malasssssnyer aku nak edit dan tampal. korang layankan jerla. ni aku lompat pagar nih. suppose malam akad nikah dulu. tapi aku zasss jerla ngan hari kenduri terus. tgk la len-lenkali or hari aku wat plak entry akad nikahsiul.



pasangan pengantin baru itu.




ketibaan pengantin lelaki.
disambut oleh flower gals n boys.
baju gown gals ditaja oleh nenek memasing.
manakala baju kemeja/ves/bow ditaja oleh mak mereka aka kakak second aku.




cute kan depalove?



ibu dan ayah pengantin.
yg belakang mimi ibu dan ayah rizal.
belakang rizal lak mak apak aku ler.



bergambar gediks ngan kakak n adik.
yg sebelah aku tu kakak second
yg buat sendiri baju anak² nya di hari kejadian.
ada sesapa nak tempahcium?

12 comments:

joegrimjow said...

kawen lagi
besh besh

MaMaQaYPo FaMiLy said...

waaa.. meriah nyer!! sedih lak mama x leh attend aritu... :(

Diamilikku said...

bestnya kenduri kawin kan..
baju budak2 tu sangat cute..dan sangat best bila tgk ramai flower gurl n flower gal..bestnya anak buah ramai....

Baby Lyana said...

wah wah..siap flower girl tu..eh, nama pengantin lelaki sama dengan nama hubby ku..huhu

TiNiE said...

joegrimjow : sabo joe..

mamaqaypo : yer..mmg meriah..takpa, lengkali...

sone : haaa..sumer tu handmade..mmg comey termasuk anak² sekali heheheh

shaf : haaa..yer ker..takper nama jer sama kan...kihkihkih

Mya said...

selamat pengantin baru acikmimi & acikrizal! :D

[-suziey-] said...

waa tantek la baju pengantin tu..menyerlah...

ieza said...

wah...berseri pengantin...kak pengantin pun sama naik ..(jgn mare ek)

fizan *sew addict!* said...

tengok gambo pengantin, rasa cam nak naik pelamin sekalik lagik..tp nak org sponsor la...ada ka? pengantin dah tua..anak dah 3..wakak

TiNiE said...

mya : maceh!! *bagi pihak*

suziey : betoi cantik baju tu. baju butik pengantin aka baju sewa..

ieza : yerla sgt tu...

fizan : insya-Allah..cer try pomot diri..ada tak org nak spons..kihkihkih

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

hai kak tinie, kenal lg x eza. hr tu eza dpt jemputan pi knduri si zamidarmimi ni.tgk nama ja dpt agak kata adik kat tini & kak rosmi.kat tmn eza (tmn juragan) suma rmh dpt kad ni. amboi besaqnya knduri depa..blh panggil satu kola kedah.

TiNiE said...

eza : kenal kenal..lahai eza, dah dpt kad awat tak mai...kaktini masa kenduri tu mmg ada jer kat umah...plak tu takdak sapa kkwn lain yg mai..entertain mana ada tetamu jer...amboi terharu sggh haih, org ingat lagi kat kita..mmg nama kami2 ni unik kan..tq tq..heheheh

heart my community