Followers

May 21, 2009

aku di PSYCHO...

blogger-emoticon.blogspot.com

kejadian berlaku via sms dan di opis saja.

sms pertama 2 hari lepas :

jom la beli beskal

mms kedua kejap tadi :

bestkal idaman...



urrghhhh!!!!!

blogger-emoticon.blogspot.com

17 comments:

Amirza Kraf said...

Tinie... layan je laaa... pastu beli utk hang satu... ada peg opis aku belikan beskal utk bini dia... chanteqqq... serba pink.. very feminin gitew... siap ada corak bunga2 lg... hehehe jgn marah aku ya...

Mya said...

pasrah je la kak.. dh rezeki abg nahar gamaknya.. huhu..

Jocko said...

swipe jerrrrrrrrrrrrr...

yongshaniza said...

tini..beli ajer..kang kempunan meleleh2 air liur..hehhee..comei plak beskal tu

Naddiea said...

kak tinie,nk beli beskal nk jalan2 pegi mana???

SYAbAR said...

ON saja Tinie, petang2 kau lebih ecercise by cycling

firahadifa said...

keke... memang psycho..

:"♥KakAsHi:"♥ said...

ahhhhhhh
jiwa kacau
hihihii

salzahari said...

sila ambil award di blog aku!

Dj Epoi said...

Beli jerlah.............kang dimintak nyer Moto Harley Davidson......mau tekewjut beruk plak hehehhehehe

Dee said...

mcm opismate sy..giler basikal..

joegrimjow said...

ooh basikal kuning

~Cinta Cukulet~ said...

hihi..beli je la...best oh naik beskal :D

Baby Lyana said...

hahah..sian kau.... tapi nak wat camner.. sama jer perangai cam hubby aku..lagi tak dpt, macam2 di psycho nye

TiNiE said...

mieza : heh, mmg ada niat pun nak beli gak..tapi ada perjanjian lain gak..tgguuu..

mya : kan..gitula gamaknya

jocko : hmmm...haruss

yong : tula tu..

naddiea : dia nak ride sekitar umah ni ha..

syabar : kalau pk positip gitula kakmin..

firahadifa : huhuhu..pasrah

kakashi : kan..poning den

salzahari : zasss...

djepoi : urrgghh..takooott

dee : ada jugak penggila beskal...

joegrimjow : yer beskal kuning..

CC : kan, tetiba rasa nikmat lak boleh ride beskal..

shaf : tula kan..uhuk pasrah dan redha jerla...habuan memasing

AQisH said...

knp dia soh ko belikan tinie..klu akak sori ler nak belikan..gunalah duit sendiri hahahaha..*ayat menghasut*

kan aper lelaki ni mmg lah masa nak kemain lg janji itu ini..bila dh dpt buat² lupa byr..klu rasa sgt² perlu beskal tu dan boleh diguna bersama..belilah..at least ko pon bleh exercise gitu kan..

lg satu klu guna kad plastik ni mmg byk syaitonn yg menghasut beli brg yg x perluu..sbb tu akak tutup semuaaa kad yg ado..skrg berbelanja cash ajer..belanja ikut kemampuan gitu..aman dunia tauu..;-)

amalz said...

laki aku pun dok gila beskal gak la ni..ada satu beskal kt umah tu siap letak kt hall. tiap2 hari dok belek2..pas tu weekend ja nak pi kedai beskal kt uptown tu. tak phm aku..

heart my community