Followers

May 12, 2009

riang ria FATIHAH vs achikmimi




blogger-emoticon.blogspot.com

12 comments:

aramis2177 said...

Hahahaa..mmg riang ria sungguh laa muka anak hang sorg nih!tu dia duk menari kaaa tuh!?hehehhehee......cubaan ala2 berani nak berdiri!kehkehkeh....comei!!!!

Naddiea said...

hihihi..fatihah sungguh suka riang ria berdiri sambil tergedik2 kaki.comel sungguh.paling shepah suka rambut yang tegak berdiri itew.kalah anak den.hihi..

TiNiE said...

farah : haa tgh mencuba berdiri sendiri...

naddiea : ye betul..rambut cacak2..ada org kata cam anak penguin..hihihii

mie said...

wahh!!!
comel sungguh...
heheheee

Abby Sue said...

ko ckp penguin teringat aku dgn penguin yg suke menari tu, citer kartun, apa ntah tajuk nyer *dah tue2 ni luper jer*..

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Tomey! Tomey! Tomey nantu MaMa.. hihik!!!

SYAbAR said...

kuar topik sat...

Tinie kau pakai skin care jenis apa? normal/oily/dry. Kalau oily, leh bg produk Mary Kay tu... akak dapat yg traveling pack banyak....

Diamilikku said...

ayooo...dah berani2 kan diri tu nak berdiri..comelnya dia..
kak tini biar rambut cacak sekarang takpe...time baby lagi kan...dah besar nanti sure rambut dia cantik mcm kakak2 dia

[-suziey-] said...

waa mmg riang aku tgk..nk bdri2 tu

TiNiE said...

mie : tq uncle mie!! <--- FATIHAH

abby sue : citer PINGU kot kakmar...

mamaqaypo : heh, nak ke bermenantukan rambut cacak nih..hiks

syabar : saya pakai normal to dry skin care kakmin, tapi kalau nak kasi on jer..kihkihkih

sone : insya-Allah, dulu najihah pun centu..6 bulan baru naik kenit2 rambut dia..tapi skang dah ok dah..tapi still tak selebat sarah n aaliyah..

suzie : ntah apa mimpi dia ntah, seronok kemain..

joegrimjow said...

bunyi sore sape la tu ekk

TiNiE said...

joegrimjow : sore achikmimi laa..

heart my community