Followers

May 13, 2009

abis MADU, SEPAH dibuang...

nyum..nyum...arini, si kotak sudah bawak seketul kek di bawah. akibat dari rentetan aku baca kat blog si jard, aku sudah paksa si kotak membawa jugak kek lapis sarawak itu (jika ada). so bila dah ada depan mata, aku pun terus la panaskan sikit dlm microwave dan hidangkan kat opis nih. within 1 hour, kek itu adalah lenyap, gone, dissapeared....fikir



tula tu, dah org hidang panas segala end up
tinggalkan pinggan kosong dgn kertas pembalut kek jer.



ini yg dinamakan abis KEK LAPIS, PEMBALUT KEK jer yg tinggal.

blogger-emoticon.blogspot.com

10 comments:

LoVEaQshA said...

Teringt kek lapis mkck zura wat..
Sdap giler kek lapis dia wat kalah kek lapis srwk,ngan lmbtnyer!!!
Adui lmbt tul raya sb leh mkn time tue jer,huhu

Diarihatiku1976 said...

ee bestnya kek tu.. kat man nak dapat ekk., teringin plak saya...

mie said...

kek lapis sarawak???
mmg sedap...
setiap gi bintulu...
mesti gue beli kek lapis sarawak..
hehheeee

Baby Lyana said...

alahai...ni kek peberet aku ni..dulu, ade gak org tolong bawakkan..sekang takde..kena belajar wat sendiri kot..huhu

Abby Sue said...

kak mar seumoq idup tak penah makan..huhu perak kan..sb i don't like sweet cakes..ahaks!

Diamilikku said...

sone salute org yang suka makan kek sarawak..sone nih tak tau pasai pa..tak boleh nak paksa diri makan..bukan tak sedap..sedap..tapi sekali terkena kek lapis yang ada perisa rempah2 tu..terus fobia dengan semua kek lapis...terus tak mau makan dahhh

TiNiE said...

loveaqsha : uih, sedapnyer..teleyo dah nih..

diarihatiku1976 : kek lapis ni member beli kat sarawak...sedappp

mie : ala, nak jugak...

shaf : haa buat shaf, leh aku ngendeng umah ko selalu..

kakmar : tinie dulu pun tak tau appreciate kek nih, tapi skang tidak lagi...menjadi faveret lak

sone : yes, dulu kaktinie penah gak termakan yg perisa rempah, terus out..tapi dah rasa yg manis nih pergghhh...kenot resist!!

Naddiea said...

mmg sedap..kak tini kene try kek lapis chocolate chess.lagi best!

Jard The Great said...

waduhhhh.. sedapnya!

TiNiE said...

naddiea : tula, akak dah tanya dah member akak tu..dia kata kek lapis ceklat dia dah habiskan..huhuhu

jard : thx to you jugak...hiks

heart my community