Followers

May 13, 2009

PERJUMPAAN : djepoi n family

lunch hour tadi, djepoi n family sudah terjah aku kat opis. kes quotation aku lum setel. kami decide lunch di kfc saja takut kelewatan. ada berita kurang gembira di sini. tapi aku tak tau nak citer cemana. yg penting bbafiq adalah sangat menembam dan sangat baik sekali. tak buat hal senyap jer. semoga bbafiq ok ok saja.



tgk mata dia tu.
haish, geram sungguh haih.
cubit seroundlove.


sekejapan kitorg tgh sembang + makan, satu kapel ni sudah masuk. disebabkan hujan lebat kat luar, si wanita sudah bawak masuk pinggan rojak dan cendol yg dijual oleh mamak di luar bilding kfc ke dlm premis kfc nih. oh no!!! silap² org kata kfc ada menu baru lakihikhik.



pandai jer djepoi kaver line.
kekonon amik pic aku n afiq, dia snap sekali gambo kapel tuh.
hehsengihnampakgigi.


doasemoga djepoi n suked tabah dgn dugaan yg ALLAH turunkan nih. selalu ingat yg ALLAH akan bagi ujian kepada hamba-Nya yg terpilih sahaja. yes, berat mata memandang berat lagi bahu yg memikul. sekadar kata-kata dari seorang sahabat.

8 comments:

Diamilikku said...

muka baby afiq mcm fatihah sikit2 kan kak tini....hehehehehheeh....bolehlah kot berbesan plak....

Baby Lyana said...

baby afiq ni sangat comey..aku dah tgk! tapi dia dah tidoq masa tu,,tgh hujan lebat..

@e_da said...

alalaaaaa comeynya baby afiq.. putih n molat muka dia kan.. kesian kak suked n bro harap diorg tabah la.. moga afiq cepat sembuh kan kak tinie...

MaMaQaYPo FaMiLy said...

sedih baca entry epoi tadi.. sungguh tak sangka kan?

joegrimjow said...

kitew sama2 doa
rakan blog gak tu

TiNiE said...

sone : insya-Allah, kalau dah jodoh per salahnyer..heh..

shaf : yer..tembam betoi dia shaf...

eida : insya-Allah, moga ibubapa dia tabah dgn dugaan ini, dan semoga bbafiq kembali sihat seperti bayi² yg lain amin..

mamaqaypo : betoi mama..tini sampai tak tau nak komen apa..

joegrimjow : betul tu joe, kita hanya boleh berdoa..amin

Dj Epoi said...

Salam

Tinie & Semua

Terima kasih banyak2 diatas sokongan kalian semua.......

Su & Mizan
Baby Lyana Family
Eida & Captain Joy
MamaQaypo & Dj Rosli
Joegrimjoy dan aweks mana entah heheeh

Naddiea said...

baby afiq mmg comel walaupun sekadar tgk kat gambar,harapan semoga baby afiq akan sembuh secepat mungkin.

insyaallah..

heart my community