Followers

May 08, 2009

LUNCH sempena secretaries week

dlm kul 12noon karang aku n lia dan bbrp lagi s/u dari hq akan ke Le Meridien, KL Sentral. ada lunch seperti di atas. kalau acara adalah hebat melethopp kebaboom aku wat la special entry. kalau takder tu, pempaham jerla yer.
thank you to all our bosses.
Assalamualaikum.

9 comments:

Abby Sue said...

alahai sedapnyerr...makan makan..

LoVEaQshA said...

akak g le meridien kl sentral?
dktla ngan ofis zura lau x leh jmp tp zura dh jnji ngan mebr nk g Mid..Msti best kn!!
Lehla enjoyyyy..

Jocko said...

pasal aku bukan SECRETARY
aku JELESSSSSSSSSSS
apsal la EXECUTIVE tak der makan2 cam korang,,,
HUH!!!

naja said...

Ha tini.. akhirnye, ada gak!

SYAbAR said...

Amacam dik.... enjooyyyyssssss!!!!!!

Diamilikku said...

amacam kak..akan ada special entry nggak???
tak sabar nak baca..n tgk gambar2 secratary kababooom malatooop

TiNiE said...

kakmar : serius..sedappp

aqsha : yer sha, akak g le meridien situ la..takper takper nextime ek..

jocko : peh..kalau ko tau kami dpt macam2 lagi..mesti ko lagi jelesnyer laaa

naja : yezzaa..n i've my own good time there..syukur!!

syabar : yer kakmin..enjoice banget!!

sone : hahaha food kebabom melethop adala..gambar sec terlampau takder..sumer biasa2 ajer...

Baby Lyana said...

ishh nak kena ajak hubby ku gi mkn sana la..tapinya, Lyana ni tak leh tgk mummy makan..tak senang.. melalak ajer ajak jalan..huhu

TiNiE said...

shaf : betul shaf..food mmg bnyk melampau..tapi satu pax RM90++..berbaloikah?? baik g TGiF..appetizer + entree baru RM29.90...

heart my community