Followers

May 08, 2009

secretaries' lunch 2009 : part 1

peh...jap baru nak tarik napas. fuh...mmg enjoy gila laaa. next yr kalau buat macam ni lagi harus aku sokong 200%. dah la dpt makan yg banyak. dpt gif, voucher pendek kata mmg berbaloi!



ni masa otw nak g situ.
si shah jadi chauffer kitorg.
hehehe tq beb!!!



gambar kiri masa memula sampai.
gambar kanan dah nak balik dah.



layankan jerla gambar foodies nilapar.
food mmg melampau banyak.
end up aku makan jer apa rasa nak makan.
syukur Alhamdulillah.

blogger-emoticon.blogspot.com

to be continued....

9 comments:

:. aYu .: said...

lapo saya tgok foodies tu..huhu

SYAbAR said...

luncheon tak ada show ke dik? boss ingat nak belanja mkn s/usaha dia pun dah kira baik kan

joegrimjow said...

s/u ku dlu yg comelll

naja said...

gila berantakan perut aku tgk makanan2 itu.....

Baby Lyana said...

alahai..sedapnya aku tgk..nyum nyum.. tini harus pengsan kekenyangan...

Diamilikku said...

gila banyak makanan...
jeles aiii...haiyyyaaa manyak sedap2 la itu makanan..patut la kak tini sengih sampai ke telinga....
siap posing pegang hadiah lagi...tak tahannnnnnn

AQisH said...

haa food kat sini mmg not bad kan..akak pon penah a few time dpt jemputan buka posa kat sini..mmg sdp aaa..

TiNiE said...

ayu : hehehe...sabo sabo..

syabar : yer betul tu kakmin, wait until my entry pasal doorgift n voucher..tak tgk artis pun takper...

joegrimjow : comel ke joe?

naja : ala, satg hang p la tapau kat alamanda ka warisan ka..pasti tidak berantakan lagi perut hang...

shaf : harus...tapi aku tak enjoy makan sgt..enjoy amik gambo n gusip..kihkihkih..

sone : yeszzaaa...ada food yg dibuat dgn unik sekali..tggu entry itu nanti..

aqish : betul tu kakqish, nak nak free kan...

fizan *sew addict!* said...

tak penah aku merasa gi dinner seksiteri nih..haha dinner ngan laki je la..huk huk...next time pos sikit ke kite eh...

heart my community