Followers

May 02, 2009

WALIMATUL-URUS - wedding achikmimi


p/s ENTRY ini akan menjadi STICKY MODE sehingga hari kejadian. INSYA-ALLAH
sengihnampakgigi


Jemputan untuk semua kawan²/bloggers dan sesiapa saja yg mengenali diri ini. mai la na!!!

Tarikh : 2 Mei 2009 (Sabtu)
Alamat : 103, Taman Desarina 2, 06600 Kuala Kedah


blogger-emoticon.blogspot.com

updated : aku akan bercuti dari 28hb April - 4hb May 2009.
insya-Allah akan ada entry auto-publish sepanjang percutian akubabai.


30 comments:

IeDa said...

sama tarikh ngan adik kita nk nikah tue..nanti kita jemput wedding day dia yer...

Mama_Aqish said...

Kita pun dapat kad acik mimi tu...tapi tak leh datang la kak tinie sebab ada sepupu kawin gak...nanti amik gambar manyak2 ek..leh tengok

Beautiful Disaster said...

hoh. kalo bln 1 itu ari konpem sy pg nie. tp sbb bln mei, sy pn nk tberanak ni. xdpt lar pegi. hehehe.

MaMaQaYPo FaMiLy said...

:D insyaAllah.. sampai kot kalau x dak hal kat mana2...

Baby Lyana said...

Insya-Allah kalau aku balik ALoq Setaq lagi.. penat balik kg tak habih lagi.. huhu

ieza said...

tahniah....

naja said...

tahniah utk mimi. insya allah takde aral smp la kot aku kat kk tu dgn cikmai

[-suziey-] said...

ooo nk kawen eh..tahniah....;)
hai salam singgah ;) dh link dh ur blog :)

TiNiE said...

IeDa : ok. noted da.

mama aqish : insya-Allah

BD : alaaa..bnyk la ko...

mamaqaypo : yerla mama, takder aral jemput la yer..kita dah dekat dah..

shaf : yerla shaf. aku sgt memahaminya...

ieza : terima kasih

naja : haaa..hang balik ek. mai tau naja...leh aku gomol cikmai secara 'live'...

suziey : adik yg nak kawin. tq tq...

suerai said...

tahniah...insyaallah boleh balik. stand by bunga telur yg cantik2 tau..hu hu hu

Diamilikku said...

hurmmm....
2 mei yer...
kita baru plan nak gi kl time tuh..tapi baru plan..kalau tak jadi..harus sone terjah umah kak tini kalau takde apa2 ehhhhkkk

SyaNa said...

kekeke
kak suspen..ingat sapo nk kawen..adik rupenye
tahniah la ye...

TiNiE said...

suerai : oraits..no problem..mai tau!!

sone : yesss..dtg tau...

syana : adikla syana ooii..akak ko ni kan dah berhasil 4...

yanizan said...

thx invite...tp date tu akk pi selatan la...JB umh kakok

eRRuL AspHyxiAteD said...

sape kawen ni?

TiNiE said...

kak ijan : sama²..takper memahami

errul : achikmimi = adik aku

amalz said...

sorry tini aku tk blk aloq staq time tuh. aku ada family trip pi PD. parents aku pun mai sini masa tuh. Semoga semuanya berjalan dgn lancar....

joegrimjow said...

nak datanggg
tp...
jauhh

TiNiE said...

amalz : ok. noted. takper aku memahami.

joegrimjow : yerla..yerla. thanx pasai sudi menyinggah...

Jard The Great said...

mak ai.. jauhnyer! hehehe..

kueh bakar said...

jauh....

alladiin said...

haaaaaaaaa....kuala kedah tu.. boleh cair stereng keta..

Dj Epoi said...

Lalalalaa.la.lala..alalal..lalala

Saper nak Kawin...angkat Tangan....!!

Owh!!!! Budak nih ...heheheheheh

Selamat Pengantin Baru!!!.....bukan la nie!!!

Nanti ...hari akad nikah hehehehehh

joegrimjow said...

tadaaaaaaaaaaaaaaaa

dah jadi
hebat2

TiNiE said...

jard, kueh n alladiin : yerla yerla..tau dah takmo pegi kan..

dj epoi : budak tu kata, terima kasih sesiap..

joe : *clap..clap..clap* yeap, sggh hebat!!!

joegrimjow said...

baru paam apa 2 sticky mode
lalalaa

TiNiE said...

joegrimjow : good boy!!!

[S]itie [B]Um [B]Um said...

kakak ct tunang la tarikh ni..

WeBViDeOKLiP said...

jom2 pi

TiNiE said...

sitie bum bum : its ok tie, tapi kalau leh singgah kejap pun ok jer...

webvideoklip : jom..jom

heart my community