Followers

May 13, 2009

where's da BABY??

here it is!!!




blogger-emoticon.blogspot.com


11 comments:

joegrimjow said...

hek hek
comey je letak gambo anak
senyum lebarrr

:"♥KakAsHi:"♥ said...

cumil nya fatihah skng ni
dh mmbsr huhu
sbtu ni aku nk ajk kak ros p umh la.....dh la besdy najihah aku sorng jer tak ada..

INI tidak ACI....huhuhuhu

Ashabul Kafi said...

cumel sgt.hihi

Baby Lyana said...

dok bawah meja? sabo ajerlah..

Abby Sue said...

adakah ini tandanya dia sok2 rajin menvakum?? hmm..up saham tuh!

[-suziey-] said...

cam aQeel gk..suka btol main vacuum..

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Senyuman tu yg COMEY!!!

Naddiea said...

ammoih sampai masuk bawah meja dah fatihah ni.takpa2 masa ni je la ibu fatihah kasik masuk bawah meja.nanti besuk2 dh besar asik terantuk kepala ja.

~Cinta Cukulet~ said...

hehe comelnya main2 bwh meja..terhantuk kepala tu kangg hehe

TiNiE said...

joegrimjow : tq ABGJOE <----FATIHAH

kakashi : haaa, achu kena beli lagi kek utk najihah..baru ACI..

ashabul kafi : terima kasih..

shaf : skang ni, bawah meja tpt vacum tu la faveret spot fatihah..

abby sue : yer yer..up saham...

suziey : hah, ada harapan jadi besan..wakakaka

mamaqaypo : maceh mama!!

naddiea : dia takmo dok lam walker, dpt explore satu umah las las ke situ gak peginyer..

CC : ala kak CC ,fatihah kecek lagi..takkan sampai nyer paler tu..

Dj Epoi said...

Fatihah ngn rambut Ceringnya...heheheheh

Gua doakan agar semua Baby2 kawan2 semua terpelihara dan diberikan kesihatan yang sihat....

heart my community