Followers

May 06, 2009

from KUCHING...miaawww!!


masa aku on leave aritu, si kotak sudah inform yg aku akan dpt fridge magnet from sarawak. yeayyy!!! suka..suka. so pepagi tadi, sampai opis dia hulur la aku natang tu 3 ketoi. aku tanpa rasa bersalah terus pilih 2 ketoi. eh...kenapa 2 ketoi. nasib aarrrjelir!!!

9 comments:

MaMaQaYPo FaMiLy said...

siapa si kotak tu? Tapi lawa laaa Fridge Magnet tu...

Jard The Great said...

apsal tak amik tiga je.. hehehe...

LotsOfLove-Pearls said...

Salam kenal..
huhu..

TiNiE said...

mamaqaypo : sikotak = budak opis yg berkepala botak..anak tini sebut kotak..

jard : hahah amik 2 tu pun dah kena jeling + ayat² chenta..

LoL-pearls : salam..salam..tq..

SYAbAR said...

Tinie,

Bila2 kau jumpa epoi, bawa 2 hanger joyah sport dan 1 set hanger kecil boleh....

joegrimjow said...

1 untuk skrg
1 untuk masa depan

TiNiE said...

syabar : insya-Allah kakmin...

joegrimjow : hmm..logik..logik..

Baby Lyana said...

selamba ajer rembat 2..rembat a 3..1 bagi aku.. hahah

TiNiE said...

haaaa...
dia kasi 3 tu, soh pilih satu..
nasib aaar...

heart my community