Followers

May 20, 2009

TGiF da returns....

korang....aku mmg penggemar western food. tapi kan, kalau kuar ngan en.nahar then aku proposed nak masuk those restaurant, harus dan dan dia pangkah. so, untuk memenuhi keinginan nafsuserakah aku, time lunch jerla.

2 3 menjak ni, asal nak gi keje lalu jalan gasing sampai jalan universiti. asyikla dok pandang dekat banner iklan² yg banyak tergantung di sepanjang jalan tuh. yg paling menarik perhatian aku, ni ha iklan nih. dan, rezeki aku arini ada plak org mau layan yeahooo dpt la aku makan. tq kakarni!!!



murah weih.
portion dia melambak.
kalau makan bertiga pun still boleh.




ni boneless ayam.
batang celery yg sungguh sedap.




sorry kakarni.
i have to put ur pic yg nih.
jangan marah aarrr.




aku nyer strawberry surprise tu mmg superduper sedap.
kakarni minum lemonade.




inila entree yg aku tggu².
sizzling chicken n cheese.
peh, terdampar kekenyangan.



16 comments:

Bondarock said...

pesal gambo aku tak de? ..... ohhhh...lupa ko tak ajak aku! :p

Jard The Great said...

waduhhhh... sedapnya!

mie said...

fuyoo!!!!
sizzling chicken tu...
sedap2...
hehheeee

yongshaniza said...

terliur2 aku tini aiii...slrupppppp..menggiurkan(ehh..aku dah leh komen la...haahha)

CAHAYA said...

lamanya tak makan TGI. takde geng. Huhu.

aramis2177 said...

wah...sedap2 sokmo lunch hang tinie oiii!!!!

redSeptember said...

TGIF sek 14 kan tu? they are the best branch la so far....

jgn gi yang kat Curve. macam gampang.

Baby Lyana said...

perghh terliuqqq aku tengok..

Azure said...

bile la nak bukak tgi kat sini..sabau jek la tgk gambo kan..hu hu hu

Dj Epoi said...

Gua rasa macam pernah kulihat makanan itu?

Dimana ya ?
Heheheheheh

Saja Buat tataauuuuuuuuuu!!!!

payiet said...

fuhh sangat terliur melihatkan boneless chic tu.

Mya said...

batang celery my favourite! ala nk gi chilissss...

TiNiE said...

bondarock : eh, adala aku ajak ko..ko yg takmo.. *ayat penyedap ati kkwn*..

jard : nyum..nyum..

mie : sizzling chic tu mmg irresistable!!!

yong : sila meleyo..haa, good dah leh komen..

cahaya : ala, jom jom tinie teman..

farah : ala, sesekali leh la farah ooi..

redseptember : aah sek 14, oo ye ker..okok noted. tq.

shaf : heh..control sikit..

azure : tgk gambau dulu, nanti dah ada tgi kat sana zass laa...

djepoi : nanti kita ripit lagi pone, mie banjer lak..

payiet : yezzaa appetizer itu sgt sedap melathop kebabom!!

mya : ala, takat batang celery tu beli jerla kat giant then ngap..jom jom..

AQisH said...

ko wat akak lapo ler cittt..

Blue Roses said...

uiks sedapnye kak sizzling chicken n cheese ittew... sy adalah pencinta cheese....

TiNiE said...

aqish : hah, saya tgk balik ni pun dah lapo gak..cena??

blue roses : betul nie, sedappppp banget...

heart my community