Followers

May 19, 2009

si KOTAK dan BESDAYnya

i am proud to inform that today is si kotak @ mr azharudin ibrahim's birthday. bersempena dgn itu, one of my colleague telah bermurah hati membakar seketul kek buat tuan punya diri. maka, terjadilah sambutan kenit²an sempena besday kotak tapi more to promote the cake since tukang bake itu adalah masih single n available. he is a guy!!!



hadiah dari secret admirer.
speku..speku.




si kotak di samping hadiah dan kek nya.




walopon rupaparas kek agak 'out',
tapi rasanya manthoppp!!!
rich n moist with chocolatey taste.
nyum..nyum.
thank you KEV!!




nampak kan ke moist an kek ini.




besday boy.
masalah nyer boy ker???

12 comments:

Connie said...

Hahahah... mcm nak bedah pulak kek tu.. :)

[-suziey-] said...

ler besday boy dpt munga ke..ekekek:D adeii sedap nmpk kek tuh..

pinkiss said...

kikii.. kim salam kat dia. sebab dia takde rambut. aku suke.

Mya said...

hadiah dari secret admirer? uuuu... sesuatu ok..

happy birthday kotak!

Baby Lyana said...

sedapnyaa..kek.. Eppy BirdDay Kotak!

Dj Epoi said...

Walaweiiiiiiiiiiii

Cara potong Kek yang HEBAT!!

Selama hari lahir.......

TiNiE said...

connie : tula conn, dulu suppose jadi gynae salah amik course dulu..hahaha

suziey : besday boy idaman malaya nih..yeap kek tu super yummy!!

pinkiss : oraits..noted.

mya : kan..harus sesuatu disitu..

shaf : serius sedap itu kek..

djepoi : kihkihkih..tq alls!!

~Cinta Cukulet~ said...

ganas betul sampai nak tikam kek..hehee..

epi besday encik kotak


from : secret admirer..erkk?? haha

LotsOfLove-Pearls said...

Kawaiiiiiii...
sedapnyer Kek..

nak sepotong..?
hehe

AQisH said...

ramai plak yg selebret bday bln ni eh..

TiNiE said...

CC : errk...ok ok noted...

LOL : kek tu mmg sedap, dan benda sedap harusla dah abisss..

aqish : kan..

Mr. Kotak said...

thank u guys for the wishes...

heart my community