Followers

May 26, 2009

cerita LUNCH


haaaa..nak speku la tu kan.
nanti karang kata aku asik g tpt memahal jer makan.
sabo..sabo check next gambo.




aku makan rojak kat mamak bawah tadi.
kelas tisu dia.
cap DOME weihihikhik.

19 comments:

suked8787 said...

Pergh...cam sodap ja pasembor tu...tp su rasa pesembor tu cam menu baru KFC sebelah tu kan...kan...kan...hehehe

MaMaQaYPo FaMiLy said...

huhuhu... x lekeh aaaa mamak tu!!!

MaMaQaYPo FaMiLy said...

lupa lakkk... LAWA RUMAH BARU!!!

Diamilikku said...

cheh...baru nak kata makan kat dome lah tu..sekali tisu je dome..makannya tetap kedai mamak..kellasss mamak tu....mana dia carik tisu tu ehhhh....

Baby Lyana said...

kelas...makan kat DOME, version mamak..ade pasembor tu.. hehe..lawa rumah baru?

Baby Lyana said...

kelas...makan kat DOME, version mamak..ade pasembor tu.. hehe..lawa rumah baru?

joegrimjow said...

cap dome ni bape hingit
heheee

TiNiE said...

suked8787 : ye betul..10markah..

mamaqaypo : kan, mana la mamak tu cekau tisu DOME bbnyk seplastik...lawa ek?? maceh..

sone : tula pasai, mana dia zass tisu dome bbnyk tah..

shaf : hehehe tq..

joegrimjow : tisu ker?? kalau tisu cap dome tu free jer..kalau rojak mamak tu RM2 kot..

CuTeMiUt78 said...

lor... ya..ya.. ingat kan mkn kat DOME tu.. perrgghhh sedap la.. DOME ada resepi baru tu..

[-suziey-] said...

hahaha..mmg aku terpedaya..ekeekk:D

Dee said...

kihkihkih..kelas siot!!

Dj Epoi said...

Walaweiiiiiiiiiii.....ingat ka....kat KFC jer ada pasemboq heheheh

Ingat lagi dak.....
Minah yang hari tuh makan Pasemboq dalam KFC hehehehe

TiNiE said...

cutemiut : kihkihkih..sgghla menu baru kat dome..

suziey : ngeh ngeh..

dee : kelesss kan..

djepoi : harus ingat pone!!! hahahaha

~Cinta Cukulet~ said...

sedapnya rojakkk..huhuhu

Abby Sue said...

baru nak umpat depan2 ni..asyik makan mahai2 ja..tup2 keluaq mamak pasemboq..sedapnyaaa...

payiet said...

Kelesssss kauuu mamak itu. Rupa paras rojak itu juga sangat menawan hati. kuikuikui

sis_nita said...

salam ziarah..
cantik blog kamu ni..

TiNiE said...

CC : ala, ok ok jer la kot..

abby sue : kihkihkih..sudahnyer pasembor tu pun sedap..bulleh aarr

payiet : laaa sumer pun sker rojak nih..jom meet up aku banjer rojak depan opis ku ni..

sis nita : salam sis, terima kasih. biasa2 jer...

naja said...

tisu mamak tu mengkagumkan!

heart my community