Followers

May 24, 2009

McD's contest : jom join

dlm las week aku terbaca satu ad kat facebook. iklan mcdonalds. katanya sapa nak menang iPhone, sila wat satu entry berkenaan lunch dia yg sudah murah tu. kira more to experience kita dgn lunch set tula. so, di kesempatan ini aku ingat nak buat la entry tu menggunakan pic yg aku ada nih. lepas dah publish kena isi form tu plak kat sini. boleh gak guna tagline logo dia for this contest. jom layan. kalau korang nak join pun boleh, contest tamat pada 31st May 2009. sapa nak iPhone jom masuk contest nih.

sticky mode entry, untuk entry baru sila scroll ke bawah yersengihnampakgigi.


kejadian berlaku las monday bilamana aku n en.nahar bercuti. en.nahar telah mengeluarkan seluruh tenaganya dengan mengemas rumah. maka sampai satu tahap dia adalah sangat kelaparan. tapi untuk keluar mencari makan adalah kemalasan di situ. jadi apalagi call aja la mcdonalds delivery.

tapi, oleh kerana ketika itu masih belum pukul 12noon, aku sudah mendera dia sungguh tunggu hingga waktu itu. hahahaha ihikhik sungguh kejam isterinya ini. yerla, kata nak makan murah kan. dah letih, makanya call aja la mcdonalds, soh diorg anto ke rumah. takyah susah² bersiap, nak drive segala.

cukup time, aku pun call la mcdonaldsadacall. dedua kami pun amik set chicken mcdeluxe. servis adalah tip top. tak sampai 15min, food pun sampai. apalagi kenduri la. burger itu sungguh fresh. daging ayamnya yg juicy n crunchy mmg membuka selera betullapar. begitu juga fries yg masih panas mmg menambah aroma. oh ya! aku juga telah memesan satu mcflurry cornetto strawberry untuk pencuci mulut. fuh, setel jer semua aku pun menikmati la plak itu mcflurry. mmg berbaloi!




kan aku dah cakap.
memang berbaloi.
licin weih!

blogger-emoticon.blogspot.com


26 comments:

Dj Epoi said...

Nih!!!! Entry last untuk rini ker?

Hehehehehehhhehe ader-ader ajer Kou!!!

Diamilikku said...

sakan...
tapi hebat...wa salute lahhhh...

LotsOfLove-Pearls said...

Hye Tinie..
Thanks datang blog LOL..
Lapar plak baca n3 ni..

memang lazat..
huhu..

TiNiE said...

dj epoi : sticky mode entry laaa...

sone : yer la yerla..terimakasih..

LOL - pearls : no prob la...rajin² singgah lagi sini..tq jugak..

[-suziey-] said...

aku baca dh iklan nuffnang pasal contest nih..to boikot la plk..adeii xleh nk masuk...ekek:D

reen said...

rabu lepas baru mkn McD...sdpa tul brger spicy chckn dia..nym!!nym!!

ad cntest ke? x tau la pulok...

TiNiE said...

suziey : hehehe..nasib, nasib...

reen : yezzaa chicken mcdeluxe dia adalah meletoppss!!!

ada..ada..click la link tu..

atty's said...

lapoo..nya tgk mcd..

mrblind said...

dapat hadiah jangan lupa pass kat gua..

joegrimjow said...

cool
boley di try
yuhuuu

Mya said...

buleh dicuba masuk contest ni. hmm...

kueh bakar said...

boikot
boikot
boikot
jgn terpengaruh!

TiNiE said...

atty's : nyum..nyum..

mrblind : errk..tetiba kan..

joegrimjow : try jer..

mya : jom..jom..

kueh bakar : errk..ermm..errr... :X

Jard The Great said...

ehehe.. lama dah aku tak makan mcD

alladiin said...

kelakarlah cara lu jawab kueh bakar..haha..

TiNiE said...

jard : hmmm...

alladiin : itu playsafe namanya en.ashri..hiks

Naddiea said...

akak konpom ke buleh dapat hadiah neh???buleh caye ker??

aramis2177 said...

Uwa.....terkenang2 lak aku kt McD Malaysia....
sedey weyh sininya McD rasa dia xsama...
pehtu mahai gilos lak tuh....kalau kat sana dlm rm10 tuh leh makan mcm2 kan..sini satu set tuh dah berbelas SR wooo.....huhuhuuh

TiNiE said...

naddiea : wallahualam..yg pasti mmg ada ad ni kat facebook n nuffnang...

farah : oo lain ka wei rasa dia...takpala, sana ada food lain yg lagi bes dari kat sini...

Baby Lyana said...

weh.. masa aku call haitu, org tu ckp kalau delivery tak leh guna yg McValue lunch ni.. katanya, valid utk drive thru & walk in..

Dee said...

good luck!! harap2 menanglah ye..

TiNiE said...

shaf : yeap, masa memula lunch set ni mmg tak kaver delivery, skang dah...

dee : insya-Allah amin..tq..

Baby Lyana said...

ohh itew macam ka.. hmm

alladiin said...

rabu lepas, gi makan mcD kat mutiara damansara dgn wife. Amik luch set..then pepandai je mamat kaunter tu upgrade air ke large.. besar tu, tak habis pun..yg penting, wa tak mintak pun di upgrade..jadi mahal weh..rasanya mamat tu nak minum belen air tu kot...malas nak gi mcD lg. Lepas ni makan kat mapley je..

SuFy said...

wah..besh lar..nak jugak..heee...masyuk gak adiah tuh..hee

Anonymous said...

How can i carry away windows xp from my laptop and reinstall windows Me -the laptops first software?
I be struck by recently bought a in use accustomed to laptop that is old. The person I had bought it from had installed windows xp on it, indeed though it instance came with windows Me. I be to eradicate the windows xp because it runs slows on the laptop because it takes up more honour than the windows Me would. Also I wish to transfer windows xp because it is an proscribed copy. So when I tried to run updates on it, windows would not set up updates because the windows xp is not genuine. [URL=http://iwpukge.tripod.com]adjustable fuel pressure regulator tbi[/URL]
----------------------------------------------------------------------

Answers :

It's better to scram [URL=http://snuhexi.tripod.com/southrn-baptist-abusing-women.html]southrn baptist abusing women[/URL] Windows XP and even-handed upgrade your laptop. It's much better. [URL=http://keuqiia.tripod.com/chow-chow-piccalilli.html]chow chow piccalilli[/URL] In addition, Windows XP is style [URL=http://epgotuo.tripod.com/vh226h-review.html]vh226h review[/URL] more advisedly then Windows Me. Windows Me is d‚mod‚ and tons programs that can come across with XP, can't [URL=http://nuszbaw.tripod.com/chloe-sevigny-oral.html]chloe sevigny oral[/URL] run with Me.
------------------------------
all you take to do is interject the windows me disk into the cd drive. then reboot your laptop, when the malignant [URL=http://snuhexi.tripod.com/southeast-putnam-county-new-york.html]southeast putnam county new york[/URL] sift with all the info comes up and when it asks u to boot from cd [URL=http://keuqiia.tripod.com/chris-ogorman-ottawa.html]chris ogorman ottawa[/URL] chance any indication when it tells you to then inaugurate from there !!! I RECOMEND SINCE ITS AN ILLEAGLE TWIN TO WIPE [URL=http://cioweoj.tripod.com/clinton-outboard-motors.html]clinton outboard motors[/URL] MANIFEST THE [URL=http://pncoayo.tripod.com/buttonwood-homes-greenacres-fl.html]buttonwood homes greenacres fl[/URL] TOTAL INSCRUTABLE GOAD WHEN IT ASKS YOU WHICH IMPENETRABLE [URL=http://acvegts.tripod.com/margaret-dilaura.html]margaret dilaura[/URL] DRIVE TO INSTALL IT ON. THEN ADD ALL THE UNENCUMBERED ARRAY ON THE INSINCERE [URL=http://nuszbaw.tripod.com/vestibular-bounce-seat.html]vestibular bounce seat[/URL] URGENTLY DRIVE ONTO A DIFFERENT FILE SITE, IT WILL-POWER LOOK LIKE C:/ Raw or something like that

heart my community