Followers

May 08, 2009

secretaries lunch : PART 2, doorgift + voucher


part ni paling best.
dpt voucher sogo RM160.
dpt bekas jewellery from VANTAGE.
note taker from le meridien n tempat tisu songket.
fyi, tempat tisu songket tu bakal di pos ke setapak.
hadiah untuk follower ke-100.
tahniah NANEE!!!

to be continued....

14 comments:

:. aYu .: said...

waaa...nape xbgi ayu..huhu

:. aYu .: said...

waaa...nape xbgi ayu..huhu

SYAbAR said...

cam dia tau je kau ni shoppers tetap sogo. Mai sini rm50.. hadiah hari ibu, bolehkan!!!!!!

TiNiE said...

ayu : alaa...takder rezeki ayu..

syabar : errrk...

fizan *sew addict!* said...

vah! vantage.....bertuah tul org yg ke-100 tu ye..TAHNIAH!

Abby Sue said...

byk nyer gifts..berapa door hang lalu tinie..isk isk, kan best kalu aku pun ada event camgini..

Abby Sue said...

byk nyer gifts..berapa door hang lalu tinie..isk isk, kan best kalu aku pun ada event camgini..

aramis2177 said...

Waa..vavavooooommmmm......besh2!!!!mcm2 gak hang dpt nooo!!!dah laa makan sumer sedap2....iskk...iskkkk.......syoknyaaaa laa hai!!!!

TiNiE said...

fizan : kebetulan lak...follower jadi satus, dpt gif persalah share² kan..

kakmar : tak lalu memana door pun...sampai jer kat tpt makan, diorg ulur paper bag bunga² tuh..syukur!!

farah : alhamdulilah..ingat kot takdak voucher..sekali ada..bleh la aku up BraunBuffel seketoi kat sogo..yeahoo!!!

Diamilikku said...

RM160 noo....ish ish ish...untung sungguh la kaktini...btw hadiah tu memang bos akak yang sponsor ka..baiknya dia....

mie said...

wah....
best tu...
bl la nak dapat hadiah ni...
heheheee

TiNiE said...

sone : syukur..alhamdulillah. bosses kasi RM300 korporat arrangekan event n hadiah...last yr akak dpt RM300 gak, cash dari boss...

mie : dpt adiah mmg bes!!!

Baby Lyana said...

jelesnya aku.. tapi, best dpt voucher.. hehe

TiNiE said...

shaf : harus besss...

heart my community