Followers

May 11, 2009

TRANSFORMASI sempena hari ibu...

tanpa perlu menunggu dgn lebih lama. voucher yg aku dpt aritu telah pun ditransformkan. ermmm..apa yg aku dpt. jom check this out!!

sempena hari ibu, en.nahar willing mau menemani aku ke sogo menggunakan sepenuhnya voucher yg ada siap kena topap lagi. yeap, aku dah aim nak grab satu purse from BB. dgn RM160, adalah tidak cukup untuk meng'grab' seekor kerbau idamanku itu. makanya aku dah ready mau menopap. total penuh itu purse, biarlah rahsia. kihkihkih. yg penting atas pilihan en.nahar, aku dpt sekor kerbau kaler horen since kaler itam sudah ada dlm koleksi. zasss jerla.



seekor kerbau horen.



yg atas tu Liz Claiborne pemberian datin AAK (x-bos masa kat jps).
dan purse itu.

blogger-emoticon.blogspot.com

15 comments:

SYAbAR said...

oren tu.... very the energetic la kau nanti

mrblind said...

selain shopping, mende lagi lu pandai? hahaha

Afif said...

Dia juga pandai makan!

TiNiE said...

syabar : yezzaa...energetic!!

mrblind n afif : wei..wei..kutuk aku ek..ambooiii!!!!

Baby Lyana said...

perghh..color tak hingat! xde ;a peneman wallet yg sama dgn aku..huhu.. takper, aku suka purse panjang... cantik la purse kau ini.. KERBAU! baik-baik.bila orang lalu, orang tutup hidung...

yongshaniza said...

perghhh..kerbau horen beb...tabik spring..toing..toing..toing...cayalah tini

suked8787 said...

Walaweiiiii...orange color...ala2 feberet kaler Dj Epoi....

joegrimjow said...

jgn jadi transformer sudaa

TiNiE said...

shaf : hahahaha...takper LC tu ttp disimpan jadi koleksi..

yong : tabik jugak kat ko yong..toing toing toing..

suked8787 : yeehaaa...
hoh, feveret kaler dia ker...??

joegrimjow : transformer dah lama jadi dah joe...

[-suziey-] said...

waaaa tantek itu kerbau horen...jeless:p

Naddiea said...

wahhhh beli purse baru.suke suke!!
shepah pun minat purse panjang2 neh.terletak elok je duit.hihihi...

kak tinie,warne oren bisa buat org yg guna/pakai akan menjadi hyperaktif.haaaa...purse akak akan menjadi hyperpurse lepas ni.asik shopping aje la lepas ni.kikikikk...

pinkiss said...

eh..eh.. apasal aku tgk purse tu trus rasa lapar eh?

AQisH said...

vavava..bestnyer purse dia mahai2 belakaa ;-)

siti said...

purse nih 300rm ++ kan..

TiNiE said...

suziey : sila..sila menjeles...

shepah : hyperpurse? huwaaa takooott..

pinkiss : ala, ko makan selalu pun kuruih jer kaknon..

aqish : ala, sumer pun charity la kakqish...

siti : errkk..errmm...biarlah rahsia..kihkihkih

heart my community