Followers

May 10, 2009

HAPPY MOTHER'S DAY

sebelum apa², nak wish my beloved mom dulu
PN HJH SALMAH HJ IBRAHIM. HAPPY MOTHER'S DAY, MOM!!!
tq to all my fren yg send sms wish mother's day to me:
tikah, shima, miera, kinah n sone.
same goes to all of u!!!


aku dan mak.




stret to da poin.
arini ada sambutan hari ibu di tadika sarah n aaliyah.
pertandingan mewarna ibu dan anak.



kredit to sarah jadi photographer pada hari ini.
aaliyah tekun mengaler, walopon ke laut.




dah las-las, baru sarah interfere.
dan, hasilnya sgt la cantik kan.
menang takfikir?



harusla tak.
tapi semua pun dpt hadiah.
pehtu sesi kasi kad.
aku spesel la pasal ada 2 anak di dalam kelas yg sama.
aku dpt 2 kad hari ibu.
tq anak² ibulove!!!



kad dan gif² itu.
dpt bunga lagi.
yer, aku suker banget.

blogger-emoticon.blogspot.com

dah abis acara, en.nahar dtg la jemput.
ingat kot terus balik, tapi ke lain plak.
pehtu ada besday party si NAJIHAH.
tggguuuu.....

12 comments:

MariaFaizal said...

So sweetly occupied for Mother's Day yea TiniE?

Happy Mom's Day to you & I believe you're way more experienced mother than me,hence a better one (though kak kimi tua dari Tinie :)

Mcm mana TiniE handle 4 babies? Akak yg baru dua nih pun rasa mcm nak terbalik dah,he he...

SUERAI said...

SELAMAT HARI IBU...SEMOGA KITA MENJADI IBU YG TABAH SPT MAK2 KITA AMIN............

Bondarock said...

aLAaaaaaa jelesnya !!!! Dapat 2 kad ... pastu masuk pertandingan mewarna lak !!!!!!

~Cinta Cukulet~ said...

huuu bestnya..dah lama tak masuk pertandingan kaler-kaler nih haha

TiNiE said...

kakkimie : ishk, takdak la. sama jerla kakkimie. even tinie ada ramai kids. hehehe same goes to you sis. happy mother's day!!!

suerai : insya-Allah..amin.

bondarock : yeap. i'm having such a great time today.

CC : betul. akak tadi dan dan terimbau zaman sekolah pegang brush lukisan. bessss...

Deqna said...

tulah untungnya ada anak nie...dua2 dari kelas yg sama..syoklah derang

Baby Lyana said...

Happy Mother's Day..best nya dah merasa kad Mother's Day dari anak..aku dapat present Mother's Day ajer la dr hubby..huhu

[-suziey-] said...

hapi mothers day :)

TiNiE said...

deqna : suka diorg na. aku ni first time join aktiviti kelas diorg kan. nak nak si sarah tu..

shaf : wah..dpt jugak. bes bes..

suziey : tq. same goes to you zie..

Mya said...

selamat hari ibu, ibu tini! :)

MaMaQaYPo FaMiLy said...

tengok macam mak dia yg pulun sakan ni... ngeh ngeh ngeh!!! Selamat Hari Ibu!!!

TiNiE said...

mya : sama² mommy yaya!!

mamaqaypo : mak dia nak pulun menang, sekali anak kaler tah ape ape..ke laut la jwb nyer..huhuhu

heart my community