Followers

June 18, 2009

kdg² singgah TAMAN jap, lepaskan gian...

asal park jer keta, ada la suara² sumbang ajak singgah taman jap. aduss..ibu adalah sgt kemalasan anak-anakku. ttp kkdg layan gakla. since achikmimi ada, so okla ada gak org lain leh assist, kontrol diorg dari bertebaran sgt. heh.



fatihah meraung, mintak dilepasin.
dia mau bertebaran bebas seperti kakak² jua.
agak-agakla fatihah ooii.
kecek lagi.




haaa..suka la dpt naik slide kan A-ah!!! *nama panggilan fatihah*
achikmimi amik kesempatan jer dera fatihah kan.
nantikan video fatihah naik gelongsor.
next!!!

blogger-emoticon.blogspot.com


12 comments:

:"♥KakAsHi:"♥ said...

haaaaaaaaaa tu ang tgk punya seronok ang lps dia..hahaha jelus la ang pn tgk akak2 dia...terkinja2 main dia nk gak hahahhah^_^
cept2 post video fatihah aku nk tgk hihihi

Baby Lyana said...

wah..dah pandai slide.. hahahha...
A'ah yer! tihah la..A'ah la.... ni nak kena ajar Lyana naik gelongsor..playground bawah rumah ni agak2 bleh ke? cam tak bersih dan tak selamat ajer...

p/s: sebenarnya byk budak2 besar naik..seriau nak bagi anak aku naik

CAHAYA said...

Kiyutnya Fatihah rambut tegak2. :P

mya said...

apasal halus benau awak ni a-ah!

10 bulan macam 3 bulan jer! heh~

TiNiE said...

kakashi : k k..sabaq..

shaf : kalau tak bersih n tak selamat takyah la kasi naik, meh umah aku meh, naik gelongsor kat umah auntie ek lyana...

cahaya : trademark a-ah, rambut cering..

mya : tgkla ibu kita, dia pun halus baka halus kita pun halus la....*wakakak pasan*

ije said...

lalal. ciannya a-ah nangis. dpt naik buai ng kakak2, excited je dia! cute!

payiet said...

kak, aku yang kertu ini pon suka naik buaian. Layan siut

MaMaQaYPo FaMiLy said...

anak yg ke 4 ni mmg independent byk... x mo sgt kita pegang2...

Baby Lyana said...

hahah..aku tak pernah belek bersih ke idak..ramai budak2 kat bawah ptg2.. dia kecik lagi..nanti besar sket aku kasik main la.. kang kena buli..

TiNiE said...

ije : nangis tak ingat mau bebas mcm kakak². agak-agakla blum boleh jalan..hehehe

payiet : ko ingat ko jer, akak pun suker...

mamaqaypo : achu fizi pun centu ker mama??

shaf : bebila ada peluang kasi try la...

mRs.jUkoGYu said...

cumil nyer...bile lak owang nk ade baby nie..sob..sob... ;(

TiNiE said...

mrs jukogyu : insya-Allah, usaha, ada rezeki cukup adalah tu...

heart my community