Followers

June 15, 2009

kok yer pun, anak tu kecik lagi....




kesian la fatihah. en.nahar ni pun, tak agak² mau ngetest itu beskal dgn anak yg paling halus. apa la budak tu tau kan. bawak² la fix itu beskal cecepat, boleh yg lelain pun tumpang. ini tidak dari 2 tayar jadi 1, pehtu skang dedua tayar pun dah takder. haih sigh.

p/s entry sblm basikal itu menjadi basikal. errkkk zassss

17 comments:

AkMa said...

cian budak kecit tu yerr kena jd model basikal ayah dia..heheheh..

payiet said...

sangat comel

*sentipz di komen yang lepaih, huh

Naddiea said...

kak tinie,en nahar test anak paling bongsu sebab yg kecik skali x pandai menjawab lagi.kalo suh anak sulung test mau bersoalan2 di tanyanye.hihiihi...anyway,fatihah nampak sangat obedient.

mrblind said...

sebelum basikal tu jadi basikal..dia jadi apa?

suked8787 said...

la....en nahar kita blajaq jd pomen di umah upanya....muahahahahaaa

MariaFaizal said...

Lil' Fatihah looks like Daddy.
Tak takut pun baby duduk atas basikal tu :D Cool...jer...
So cute!

ije said...

haha. comel je muka baby fatihah. kecik2 dah boleh bw basikal, mana x happy nya. ehe

Diamilikku said...

hahahahah..
dah kak tini jadikan fatihah model printer...en nahar pun nak jugak anak dia jadi model basikal...baru fair n square...heheheheheh

MaDihays{Ida} said...

hikhik, x sabar nak naik beskal la tu, ker ayah dia yg lebih2? haha, besa la, yg kecik jd mangsa..

CuTeMiUt78 said...

alahai cian si tenit tu.. jd model beskal yo.. :D

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Ayah tu xcited lebih tu....

Baby Lyana said...

hahhaha..gelak aku baca komen si sue.. tapi tu la, aku rasa en nahar ni nak layan kerenah fatihah yg dok kacau dia dok jadi mekanik kot.. hehe

TiNiE said...

akma : tula, muka pasrah jerla dia..

payiet : anak sapa kan..

naddiea : harap2 sampai besaq la obedient dia tu..amin

mrblind : beskal gak..tapi tanpa tayar..

suked8787 : segala mcm pomen en.nahar nih..

mariafaizal : jenuh gak ayah dia pegang tu..lasak

ije : ye ke happy, nmpk muka cam cuak jer..hahaha

diamilikku : aah ek, mungkin gakla

Ida : mungkin dedua pun betul..

cutemiut : tula, cian fatihah

mamaqaypo : standardla..xcited tu penting

shaf : haaa betoi gakla..fatihah suka merangkak p kat tpt isi skru..ghumit2 masuk mulut..menakootkan

Beautiful Disaster said...

haha. itu dah tahap bosan lah tu. jangan si fatihah tu telan skru2 sdahlew.

TiNiE said...

BD : yerla...si fatihah skang laju jer merangkak/menyulur..perlukan pantauan khas..

ciK jUkoGYu said...

nie baby yg pakai pempes entry lepas tue ek?cumil nyer..rase nk cubit jer..hehehehe

TiNiE said...

cik jukogyu : yezzaa..betul. baby mana lagi. yg ni jerla

heart my community