Followers

June 17, 2009

berkelah di PANTAI yg indah...

peh, berjinggut mau updet ini citer. ekceli bukannya berkelah di pantai. tapi di sungai. exact location di sg. ulu yam sana. yg sebeno²nyer aku n kakros sudah wat plan mengejut sebagai penutup kepada cuti sekolah aku yg suam-suam kuku tu pegi mandi-manda di sini.

oleh kerana adik beradik tiri yg lain jua meng'arrange'kan mandi-manda, makanya kami menumpang kasih la dgn agenda mereka.

seawal pagi pada mulanya plan mau gather² ngan kakdill tepat jam 8am di hq. sudahnyer panggilan telepon aku yg ke-4 baru dia sedo. sabo jer la. ko tido mati ek. dah plak plan bertukar jadinya kami seavanza terus je ke tempat kejadian diikuti dengan yg lelain. ada kisah seram-seram jugak la in between sebelum berjaya bertemu berbelas-belas mata nih.

zassss layan pics pls.....



antara main course kitorang.
ada sikmak, ayam LRC *nyum..nyum..* n tembikai.
ekceli ada mihun kot dilla bawak, tapi aku dah kenyang.



fatihah lepas mandi n makan.
layan tido japs.




elok jer dia bngn, auntie² ni sampai.
suka kan korang usik dia.
heh. dah kenal org. dah takmo.
kenit jer dia.




bergambo gediks ngan adik badik tiri.




suasana semasa acara.




*KAMI*

lagi pics n crita di sini dan sini.
pics kedit to dikya. *dah cam boya lak bunyik nyer*

blogger-emoticon.blogspot.com


12 comments:

atty's said...

wah sonoknya mandi manda ..kt sg..

Mya said...

dikya sudahnya...

aku lom update lagi la kak. adoii..

payiet said...

kau mmg kan kak, awas kau

MariaFaizal said...

Ramainya siblings Tinie. Harmony somemore... and, akak dah lama teringin nak bwk anak2 close to nature, but hubby x minat :(


Have a joyous day :D

mrblind said...

tak masin ke air 'pantai' tu?

Baby Lyana said...

bestnya... nasik lemak tu cam sedap ajer..

[-suziey-] said...

umangaih ayam LRC..sebijik lemon dlm montot ayam tu....

mRs.jUkoGYu said...

akak buat sy dengki tao..mencik la..tgk nasik lemak daun pisang tuh sedapnyer....siriyes bengkek nie..uwaaaaaa...sob..sob...mencik..mencik.. ;(

TiNiE said...

atty's : seronok..mmg bess

mya : cepat aarr...updet updet

payiet : ko pk ko nyer awas jer ker??

mariafaizal : kakkimie, jgn salah faham adik badik tiri tu sumer opismate tinie...yg lelain tu kakzamie, adik n anak2 la...

mrblind : lu apa brg mau rasa air 'pantai' weih...mandi jerla..minum air mineral dlm botol..tawoo

shaf : sedappp..harusss

suziey : sebijik lemon tu yg besss tu..

mrs jukogyu : heh, sabo..sabo..nanti balik mesia jgn lupa hadap sikmak daun pisang ek...

MaMaQaYPo FaMiLy said...

waa... ayam LRC jugak yg Glamer..

BEST kan leh berkelah ramai2 cam tu?

yg SEXY ialah FATIHAH...

yongshaniza said...

ayam itu..aum..aum...seksi..heheheh...

TiNiE said...

mamaqaypo : sgt besss..nak nak plan las minit kan...yer fatihah adalah menyeksi..

yong : auuummm...kihkihkih

heart my community