Followers

June 17, 2009

terimbau semasa DULU...suka gakla wat...


aku dpt goodies.
sempena anniversary sorang mgr kat sini.
ada berjenis² coklat/jajan etc.




oleh sebab blum bekpes.
aku decide cari roti sekeping.
picitkan choki-choki di atasnya.

sgt nikmat ditemani dgn secawan milo panas kaw-kaw.

blogger-emoticon.blogspot.com


9 comments:

Diamilikku said...

dowh...macam budak sekolah gitu...tak habis2 ngan choki2 nya..tapi sure sangat sedap kannnnnnn

ije said...

choki2 tu termasuk dalam goodies tu ke?

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

cam sama jee... kita pun kat ofis slalu gak wat camtu tapi gune sbuk milo... air pun milo..

SYAbAR said...

Lain kali jumpa kau.. akak bg hadiah CHOKI2 cukup la kan!

Nak pi cari roti sat... hehehe teringin!!!!!

Baby Lyana said...

hahha..kau cam Lyana plak..suka choki2..heheh

MaMaQaYPo FaMiLy said...

SYEDAP... makan coklat & minum coklat..

yongshaniza said...

uitttt..bak sikit..mkn sorang2...kembong kang

~Cinta Cukulet~ said...

dah lama tak makan choki2 huhu

TiNiE said...

diamilikku : sedap...bilamana dah lama tak try kan...

ije : aah, tu yg tak pepasal dpt idea cari roti lak...hihihi

azrina : wah, lagi bess..manthopp

syabar : choki2 jer?? choki2 pun choki2 la kak..anak2 saya pun suka..

shaf : sapa tak sker choki2 2 kali jumaat lagi la tu..hahaha

mamaqaypo : sumer ceklat, pehtu badan pun bagai dipam2 laa..

yong : mana boleh yong, nanti takder feel laa..

CC : nah amik 3kupang, g beli choki2..hehehe

heart my community