Followers

June 22, 2009

angguk-angguk, GELENG-GELENG...

dah abih sebekas bubur nasi. a-ah tetiba geleng-geleng mcm gitau kat achik dah kenyang la achik. achik amik kesempatan usik-usik a-ah. ibu pun, apa lagi takmo melepaskan momen-momen first time nih. jom layan love.


video

dah org geleng takmo, takmola...
jgn la mendesak lagi achik ooiii...
suka nau nyakat a-ah kan.

blogger-emoticon.blogspot.com


14 comments:

MariaFaizal said...

Fatihah angguk,geleng :teringat satu lagu can't remember by who but anak2 akak memang suka lagu tu :D

Stay cute & sweet Fatihah :)

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Angguk Geleng Ahli Fiqir... hehehehhe

:"♥KakAsHi:"♥ said...

hahahha weii acik dia tak mau tak mau la..hahahha skng ni a-ah dh pndai la hihihihi....sdh phm kih3

Baby Lyana said...

wah...dah pandai eh..Lyana lom pandai lagi.. baru baba.. abah.. hmm...

p/s: noti gak achik ni..suka ngusik..

SYAbAR said...

tu sib baik dia angguk2 geleng2 je, sesetengah budak siap tutup mulut rapat2 lg.... but everything they done look so fun for us. I love baby but stop production. dah tuo.....

Abby Sue said...

kuatnya gelengan kepala dia hahaha..dah mg tak mo lagi kena paksa..

hah at last leh gak aku masuk, tp ni comp kat opis..shhhh!!

CINTAMANISZ Lite said...

dulu2 kita kecik pun kena makan mende cenggitu gak, kn? hehe..

Diamilikku said...

kak maria : angguk angguk geleng gelang...by ahli fiqir..lagut u memang catchy....

memang sangat best mendera budak2 time makan..aksi yang sama selalu dibuat kalau nak suh alesha makan..tapi biasalah..kalau dah tak mau tu tak mau dah la..jgn duk paksa...

MissSecretary said...

comei n cute nyer... :)

atty's said...

dah pandai geleng2 angguk2..

Azure said...

hahaha..comeiiii fatihah

saket leher dak duk geleng2 tu?

mRs.jUkoGYu said...

cumil nyer... sukeeeeee... ;)

TiNiE said...

mariafaizal : tq auntie maria..

mamaqaypo : yezzaaa..

kakashi : tula tu..dia cukup seronok ada org dok layan dia gitu..

shaf : achik n en.nahar mmg sker jer ngusik...

syabar : ala, boleh jer kalau nak...takder la tuo bebeno kakmin..kihkihkih

kakmar : tu yg aku rasa nak amik video tu..takpenah2 dok geleng2 gitu..haih

cintamanizs lite : yer yer..kena makan moi

diamilikku : kan kan..layan kan jerla..

misssecretary : kihkihkih..spagethi hang sedappp..

atty's : aah, boleh la...

azure : hihihi..tah sapa ajo gitu ntah..

mrs jukogyu : tq!!!

harhtan said...

sooo cute.. syok ada baby kecik ek..tp bila terbayang time nangis n meragamnya... huhuhu..

heart my community