Followers

June 23, 2009

fatihah dan bangku


boleh di tolak



boleh dinaiki.
sesuai sekali untuk age fatihah.
pic dari site playskool.


actually, masa aku di bangsarvillage las friday aku ada la belek-belek satu mendalah nih kat toys r us. disebabkan aku perlu ber teksi balik, makanya tak jadi.

tapi smlm, tgk fatihah enjoy jer ber bangku gini rasanya tak payahla kot belikan dia playskool tu. hahaha keji ok ibu dia!!!


video


blogger-emoticon.blogspot.com


14 comments:

mya said...

memang keji ok kak...

fatihah, pasrah je la awak...

Naddiea said...

kak tinie,fatihah tu menunjukkan keterujaan main kusi biasa tu sbb nk tunjuk kat mak dia yg dia nk kusi yg lebih mencabar fungsinya.takat kusi biasa tu x cukup mencabar utk dia.hahahha..bole gitew kak??kesimpulannya beli la satu utk fatihah.hiihi..

siti said...

aa jimat ckit..
lgpon aah dh serasi dgn menan kusi tuh, tp yg pasti achik yg kna tolak haha

pinkiss said...

keji.

SYAbAR said...

Kesian kat dia, beli la 1... beli hp mahal boleh, inikan beli playschool tu.. Betul dak? Gaji dah dekat ni dik...

Baby Lyana said...

sabo ajer la...ade mak camni.. hahaha... belikan la..kesian dia.. Lyana takper. dia ade mainan hidup..abang Nyanyau..

atty's said...

salam singgah

atty's said...

salam singgah

MaMaQaYPo FaMiLy said...

KEJI nyer MaMa Tehah... hahahaha...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Tinie, rasenya tak advise utk bli yang camninye pushcar lar.. anak kita ada pakai tapi tak practical.. kaki cam tersekat bila nak push...takleh pkai lama..

TiNiE said...

mya : hik hik hik

naddiea : yerla yerla..wiken ni kena terjah toysrus la nmpknya..

siti : hmmm kalau achuchewan beli lagi jimat..hahaha

pinkiss : chissss

syabar : urrgghh sentap kakmin!!! hahahaha

shaf : huhuhu yerla..pasrah

atty's : salam kakty..

mamaqaypo : hahaha nasib nasib..

azrina : hah, ye ker..hmm nampaknyer kena wat proposal baru la nih...tq for da info

mRs.jUkoGYu said...

itu bkn keji..tue name nyer penjimatan berganda..jimat cermat membawe kekayaan..muahahaha..

sini fatihah..meh kat makcik yg santek neh..meh!meh!.. ;p

payiet said...

imaginasi yang tinggi bagus unkel suka

TiNiE said...

mrs jukogyu : yer betul..tapi takdo maknanya membawe kekayaan..kekayapan lagi adooo...fatihah geleng2 takmo g kat achik santek..hehehe

payiet : kan unkel kan...good to hv such an imagination for bb like her..hehehe layannn

heart my community