Followers

June 02, 2009

if u have any problem with ur DELL printer, u can call...


FATIHAH....
as my new technician.

she'll fix it up or mess it uppeace.
cheers!!!

blogger-emoticon.blogspot.com


13 comments:

[-suziey-] said...

hahahaa..comel je technician tu..muka konpiden giler:p

sis_nita said...

hehe! so kiyutt..! blehh bukak bisnes nehh.. masa depan amat cerah..!

atty's said...

salam tinie..rambut fatihah..tegak2..kalo abg fir tgk..jeles..nieh..

Beautiful Disaster said...

kak, nanti saya bukak post kat bank. teknisyen wanita. eh bukan cute teknisyen. hehehe. kt jps selalu printer problem. haha.

TiNiE said...

suziey : kan, yg penting tah apa yg dia godek tah..

sis_nita : harap2 gitula kak..

atty's : salam kakty..aah, rambut fatihah cacak...ooo fir suka rambut tegak² ke.hehehe

BD : sudahnyer dia nanti ganti scott emulsion la ek..hahahaha

Diamilikku said...

rasanya kak tini kena masuk quotation harga technician cute nih sekali...and apa pakej2 yang boleh didapati bersama..contoh peluang gomol sehingga nangis ke...hehehehehhe....

suked8787 said...

Alaaaaahai...comey ja dia berdiri tepi printer tu..xpa2 nnt printer rosak kita panggil dia mai...tp technician utk buat printer bg lagi rosak kot....

TiNiE said...

diamilikku : alahai..tecian la kat si kenit ni kalau masuk quotation gomol sampai nangis tu..pasai ayah n achik dia dah selalu wat tu kat dia..hehehe

suked8787 : haaa mungkin..mungkin jadi technician merusakkan lagi ada..hiks

atle ♥ waT¡e said...

haa..kak tini..pas ni leh la msk rancangan tom² bak..'ade bakat ke'!!..

Diamilikku said...

normal lah kak tini..pakej budak2 cute seusia tihah..kalau tak bagi pun confirm kena gomol...kalau lah boleh mendalami hati budak2 nih kan..ntah apa2 yang dikata bila kena gomol...hehehhehehe...

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Sama la perangai cam Achu kat umah ni, suka ati dia je ON OFF butang Printer ni...

naja said...

pinjam rambutttttttt....

TiNiE said...

atie : hmm..boleh boleh..

diamilikku : yerla..kkdg kesian kan ngan bbies² yg suka digomol smpai keriau2 depa..apala yg depa pk kan..

mamaqaypo : nanti ada rezeki kita temukan tihah ngan achu fizie ek..

naja : wakakaka rambut dia adalah unik...

heart my community