Followers

June 02, 2009

TQ - nuffnang n nuffnangers!!!


i'm proudly announcing dat, the cheque is mine!!!

pepagi bukak mailbox, ada email dari HSBC.
agak cuakla pasal eversince tak penah ada deal ngan HSBC.
dah bukak baca ada attachment spt di atas.
gembira bukan kepalang walopon tak sbrp.
janji masyuuukkk.
yeahoo!!! tq nuffnang....
tq nuffnangers....

i know that this is just a part of it been captured.
u know who u r. tqvm sembah .

once upon a time.....


ada satu.


pehtu 2 line.



then mencecah 3 line!!!


tak lupa juga kepada pengomen² yg sentiasa tinggalkan jejak.
tq..tq..
tanpa korang lagi lambat la kot dpt itu cek.
waloooppooon berjinggut jugakla tggu. heh.
insya-Allah aku jua akan sentiasa support korang jugak.

thats what friends r for, rite love ?

23 comments:

Baby Lyana said...

wah..tahniah... nuffnang ke lom cecah RM10 pun..huhu

Diamilikku said...

sone tak de pun nuffnangs...
banyak ke mahsyuuukkk kak tini...
bestnya....

Mya said...

syabbas bettty syabbas...

eh, ada nama saya sebagai pengomen tegar.. maluu.. :p

Jocko said...

bes nyer dpt duit

Fazemy said...

Syabas betty shabbas! haha..apa lg kak Tinie..open table la..wat doa selamat. kekeke

Dee said...

congrats..dpt jugak akhirnyer ye..

fizan *sew addict!* said...

bila la nuffnang aku nak pecah telor ewih????

Abby Sue said...

huih! bropa kali hang dapat yit ni Tini..ari tu dapat ni dapat lagi..pergghhh!!

joegrimjow said...

nuffnang best ke?
huhu

Azure said...

arrr..mmg berjanggut la nak tunggu my turn..baru hengget2 je hu hu hu

MaMaQaYPo FaMiLy said...

MaMa baru dpt RM2... hahahahha!!!

Jard The Great said...

hehe.. cant wait to get mine!

CAHAYA said...

tahniah. :)

Beautiful Disaster said...

uish. sudah dapat kah? tak sabarnya. saya baru 97 sen. hehe. xpe xpe. akan datang.

payiet said...

Gud Luck kak , keep moving forward!!

atty's said...

congrats tinie

TiNiE said...

shaf : slowly la shaf..ok la tu..aku dulu pun,sblm dpt nih berjinggut gak oo tggu..

sone : naper tak letak..takder la bnyk pun, tapi ok la..jerih perih berblog hahahaha

mya : ko juga bnyk membantu akak hingga ke tahap ini..chewah io io ajer...tq tq

jocko : sapa tak sonok dpt wit weih..

fazemy : tq tq..hahaha gilos mcm dpt ribu riban..tapi syukur ttp syukur..alhamdulillah

dee : thank you

fizan : sabo..sabo

abby sue : kakmar weih, sebila aku asyik dpt wit nih..gaji yer la tetiap bulan..heh

joegrimjow : takder la best sgt..tapi bes la jugak..

azure : ok la tu zura..dari takder...

mamaqaypo : wah..hebat!!! tahniah wat mama

jard : u nyer mesti lebat jard..blog meriah..hiks

cahaya : thx C!

BD : at lis..ada gak..sapa nak kasi 97sen gitu² jer..heh

payiet : tq adikku..

atty's : thx kak...

~Cinta Cukulet~ said...

nih komen saya yg ke 101 hahaa..tahniah kak tinie :D

Deqna said...

tahniah.. akhirnya.... bertambah cargas lah ko mengupdate yer pasni..
aku punya pun berjinggut gak nak tunggu.. tapi tak lama jer lagi.. InsyaAllah.. kalau ada rezeki..

TiNiE said...

CC : tq..tq..

deqna : alhamdulillah, nak cargas tak cargas mana la..takper na slow²..

Baby Lyana said...

eh..aku pengomen paling tinggi ka? hahaha..nampak sgt aku takdak kerja

naja said...

tini.. sekali lg aku teguk leyo memikirkan tahap penguasaan teknologi hang yg sungguh jitewwwww! wa bangga ada geng yg sungguh terkedepan mcm lu.. wakakaka! tobat pun

TiNiE said...

shaf : bukan takdak keja shaf, tu maknanya ko memberi sokongan pada aku..tqvm fren!!!

naja : alahai, apapun penguasaan teknologi aku naja oiii..sama jer aku ngan hang dan org lain...

heart my community