Followers

June 13, 2009

KAU pergi tanpa UCAPAN...huhuhu


first of all mau gitau, beskal en.nahar dah siap. ready untuk digunapakai.



mmg sudah lain sikit dari rupaparas asal.
rupaparas beskal itu masa memula beli ----> here




bnyk gakla yg dia tuko sana sini. haih.




dia keje arini. seawal pagi dah gi.
dah balik petang pun, still tiada ucapan.
terus belek beskal mau dipraktikkan.
hmmm...pasrah.

blogger-emoticon.blogspot.com


11 comments:

Baby Lyana said...

adekah en nahar pergi tanpa mengucapkan SELAMAT HARI LAHIR padamu.. huhu

Dj Epoi said...

Walaweiiiiiiiiiiiiii......


TERLUPA kut weih!!!!!

Nak Gua call Dia ka? heheeheee

Jangan Amik Hati weih.......
Bukan nak menangkan orang laki......
Gua sendirik ponk terlupa gak kekadang!!!!!

Tanya Suked?
Yang Penting....Sayang weih!!!!

Gua teringin gak nak ikut jejak En Nahar!!! ( BMX ) adakah Suked boleh Mashuuuuuuuk!!!! heheheheheh

Diamilikku said...

ala dia nak tunggu detik terakhir jam 12 malam tu...sabar sabar sabar...jgn sedih2 tau....jap gi mesti ada...

TiNiE said...

shaf : yer..sob..sob..

dj epoi : yerla..yerla..yerla tu...

sone : heh, sehingga komen ni ditaip, kaktinie syak dia dah baca entry ni..pasai ada sms ucap HAPPY BIRTHDAY for me from him..hehehehe

suked8787 said...

Selamat Hari Lahir tuk k tinie...semoga dipanjangkan umoq, murah rezeki n semoga bbhagia slalu...

To Dj Epoi : Bukan x bagi beli Beskal tu...risau nnt jadi no 8 beskal tu.

ciK jUkoGYu said...

baby naek beskal kea tu?hehehe..cumil nyer beliau ngan pempes..huhuhu

TiNiE said...

suked8787 : maceh..maceh...alahai nak beskal lak ka bro kita tuh...

cik jukogyu : baby tu segala benda dia nak terjah...

payiet said...

akhirnya kak kan, siap juga beskal itu. *clap clap clap

ije said...

alahai tomeinya baby~ teringin nak nek beskal la tu

MariaFaizal said...

Tinie,
Your hubby sangat active dan rugged :D

Akak teringin nyer tengok basikal tu (but comel sangat takut tak dpt menampung berat akak, hehe..)

Be cheerful Tinie as you should still be celebrating your birthday dik!

TiNiE said...

payiet : yer yer..yeyyy

ije : baby tu asal org bukak pintu nak kuar, zass dia pun sibuk nak ikut.

mariafaizal : rugged ke dia kak?? hahaha

ishk, kakkimie mana der berat..slim melim jer lagi...ok ok i will be alway cheerful..thx.

heart my community