Followers

June 09, 2009

kapissss!!!!



wuuu huuuu...pepagi dah dpt rezeki. alhamdulilah. si kotak kasi. smlm dia citer, dia beli kapis dekat wonder milk, uptown sana for his fren's birthday, sekali satu set kapis yg ada about 60 pcs tu terjatuh. huhuhu. so abisla comot² itu kapis. nak tak nak he need to buy another set sbb mmg salah dia pun. takkan nak kasi org comot² nyer kan. dan, setelah dia tapis² dpt la aku 7pcs spt di atas. hmmm rezeki anak² aku la jawabnyer. aku rasa seketoi. sedap. walopon aku bukan peminat kapis kan.

helo, adiktiri boboy ko ingat ko jer dpt kapis dari bondarock?? aku dpt lagi banyak tau!!! muahahahaha setan.


13 comments:

mya said...

cumel...

MariaFaizal said...

Sayang nak makan sbb cute sangat! :D

Baby Lyana said...

wah..rezeki. i love cupcakes...

Beautiful Disaster said...

kapis?? haha. tp cute giler. best.

Diamilikku said...

yup...
bila beli cupcake rasa sayang nak makan..
sebab selalunya design cantik2....

TiNiE said...

mya : kan..

mariafaizal : cute tak cute, tinie bedal jer..hihihi

shaf : ko suka ek cup cakes??

BD : kan kan..

diamilikku : yer..sumer2 yg kaktinie penah dpt cuppies ni sumer comel²...

ciK jUkoGYu said...

sedap nyer...

SyaNa said...

nyummyyyy
cantek deco dia

MaMaQaYPo FaMiLy said...

tak penah makan Kapis.... hehehehhe

TiNiE said...

cik jukogyu : yeap..maniss banget..

syana : sedap dan cantik..

mamaqaypo : ala, cup cakes ni sumer sama jer..deco tu jer yg membezakan..

mummy_adam said...

comey nyer..nyum..nyum..

payiet said...

kotak main tipu

TiNiE said...

mummy_adam : nyum..nyum..

payiet : main tipu mender lak nih..ishk tak pehe

heart my community