Followers

June 29, 2009

FREE breakfast today


blogger-emoticon.blogspot.com

14 comments:

Baby Lyana said...

wah.. sedapnya..lamanya x makan nasik lemak.. reason: diet! bleh? hahah

Naddiea said...

oouuuhhh i loike free breakfast!dah la tengah lapar ni.sungguh tempting okeh.haiyaa!!

Dj Epoi said...

Walaweiii sama ngn Menu Gua...
Waktu Trainning tadi !!!

Diamilikku said...

hurm...free breakfast yer...
sungguh murah rezeki mu wahai kak tini..alhamdulillah...semoga org yang memberi breakfast percuma itu akan dimurahkan rezeki lagi oleh allah...

payiet said...

tetiba kak ko makan free, apakah?!

Dee said...

bfast ko buat aku terliur ni tinie..dh lah aku posa..

SYAbAR said...

kita serupa... camnalah nak slim kalau camni selalu kan..

CuTeMiUt78 said...

wah.. bestnya mkn breakfast free yg sodap gitu.. :D

TiNiE said...

shaf : makan jer...

naddiea : harusss..tgh tak bekpes sekalian ada org panggil..ada sikmak zass jerla

dj epoi : ni pun menu org training la nih..

diamilikku : alhamdulillah amin..amin..

payiet : kata muka rezeki kan..hiks

dee : sabo dee..anggap jerla tu hanya mainan semata

syabar : tul tul tul..nasib nasib

cutemiut : yezzaa sodap weih..

ije said...

siap ada kopi tu. waaa.. lama x minum kopi panas.

Fara_Adura said...

Sedap oh..kat sni susah nak carik nasi lemak yang sambalnye cam opah buat.. pedas n ngancam..

Ngan kopi plak..my feveret tuh.Tapi time peknen mak fara tak bagi minum kopi..kakaka..takot cucu die itam..ekeke

TiNiE said...

ije : sgt sedapppp....

fara adura : yer, selalunya sambal or food yg dimasak oleh air tangan mak/nenek mmg tiada tandingannya..

fara, tini time peknen mmgla minum kopi itam sesaja..kkdg tak dpt minum dpt hidu pun jadila...hiks

Mya said...

sbb sambal nasi lemak la aku cirit birit. awasss lu sambal nasi lemak! heh!

TiNiE said...

mya : awassss....

heart my community