Followers

June 29, 2009

TRANSFORMERS @jusco, bukit tinggi

malam sabtu tido jalan kebun. plan asal mau tgk TF malam tu. tapi dah sumer keletihan plan pospon seawal pagi sabtu la plak. pepagi bngn book tiket dulu. sampai jer tpt kejadian 15min sblm movie start. dah setel sumer okla layan la transformers.

citer bes. berdentum dentam. action packed gegila. aku amik 8 seats. ada 5 dewasa, 6 kekanak. diorg pun layan jer citer ni. cuma towards ending tu, aku leh terlelap. heh, kalahkan fatihah jer tido lam wayang. aku jatuh chenta sama bumblebee. comey. mikaela pun. scene yg paling terkesan sekali ialah scene dia tggu sam online. punyala ngadap webcam tu end up user not online. sedih sedih sedih.

aksi² lain biasala. segala mak nenek keta n motor transform jadi robot kan. dekat² nak abis citer one of my gal pun sudah transformgelakguling. jom tgk pics.



:: muka-muka ceria mau nengok transformers::



:: sblm dan sesudah nonton::
::makan kat foodcourt::



:: aaliyah sudah transform jadi mikaela dlm mimpi ::

blogger-emoticon.blogspot.com


8 comments:

mya said...

igt hari tu nak bwk gak yaya gi tengok transformers ni. tapi panggung full daaaa..

Baby Lyana said...

hahaha..nak tgk gak! but hubby cakap dia malas nak gi tgk wayang..xde mood plak..huhuh......

apsal tido da dlm panggung? aku dulu akan tido dalam panggung jika cerita bosan.. haha

Blue Roses said...

comey jerk aaliyah tertido... berdentam dentum gitu leh tido KAH???
biler pulak sy nak gi tgk transformenrs nih......

SYAbAR said...

tertidur dlm panggung tu yg cerita panggung paling menarik..... cerita ni seronok ka boring sampai aaliyah leh tertidur tu

CuTeMiUt78 said...

uish... smpi tertidur kat dlm panggung ya.. eemm best ya transfomer ni..

TiNiE said...

mya : alaa..takpa takpa ada rezeki lengkali la nengok...

shaf : sejuk sgt mungkin...

blue roses : heh. tula pasai. gamak sejuk ekon mengatasi segala2nya, maka tidola dia..

syabar : citer bess melethopp kebabom..jgn kata dia tido, saya pun tido kakmin..hahaha

cutemiut : yeap..mmg action packed gitu

MaMaQaYPo FaMiLy said...

hahaha...like mom like daughter rupanya.. suka tidor dlm pggung ek?

TiNiE said...

mamaqaypo : hahah tak sengaja la mama. ekon kuat sgt plak tu towards the end, citer tu agak drag...huhuhu

heart my community