Followers

June 19, 2009

yeyyyy...my new gajet

udah lama mau memiliki mendalah nih. aritu, jenjalan seksyen 14 sana, terus tingat mau usha mendalah nih. terusla terjah digital mall apa lagi. malangnya sebeso-beso digital mall tu sudah tutup. pelik weih. upernyer power failure laaa. uurrghhh. toleh kanan, toleh kiri. nampak la satu kedai komputer. zassss masuk dan tanya ada ke tak ini mendalah yg org kampung aku panggil external hard disk. so, itu bro kuarkan la a few names. sib baik tak amik lagi, tetiba ternampak yg aku beli ni. tajuk ni mmg glam di kalangan opismate aku. tanpa perlu berpikir panjang bayarla, apa lagi. dpt free itu extension cable hasil mulut manis brodj. kantoi!!! pegi ngan djepoi. hahahaha....



my passport by WD. 320gb.




wayar yg aku dapati secara percuma.
wuuu huu tq bro-bro sekalian.

blogger-emoticon.blogspot.com


15 comments:

Mya said...

dah habis transfer gambar semua dalam ni tak?

Naddiea said...

Ohh saya org pertama komen di entry ini.saya suka!!

anyway,bagus ada external hard disk ni.senang nk simpan macam2.tp kena jaga2 jugak takut kalo kene virus habes satu hard disk.kene rajin scan la noooo..kak baper hengget h/disk ni??

TiNiE said...

mya : so far gegambo kat pc kat umah dah selamat masyuukk..semua so pcku adalah sgt melaju spt sediakala kembali...

naddiea : heh, org second aaar shepah, takper itu mendalah berharga RM265 setelah dimintak kurang dari djepoi...ooo kena rajin scan ek..ok ok will do. noted wit thanks.

Naddiea said...

ohh no 2 rupenyer..lewat semenit je.

CINTAMANISZ Lite said...

Tinie; dah penuh ke hard disk baru tu? Leh pi beli tambah lagi satu, hehe..

Baby Lyana said...

wah.. dah ade external hard disk.. dulu mahai, 80 GB dekat 300..since dh penuh yg tu, mau pi beli lain plak la

ije said...

haha. xde letrik pun tokei tu bukak kedai gak ea? nasib baik. =)

btw, ije dah tukar url blog. sila update ye kak tinie. ehe

http://nurhifzan.blogspot.com

cengko said...

kawan pon ada gak ext HDD ni. beli lama dah, cuma 120GB jer... dan satu lagi 3.5" 160GB...

masa beli awal tahun lepas... kalau banding kan dgn rega skang ni... bapak mahal...

MaMaQaYPo FaMiLy said...

mamanyer HDD 200GB - dah 1 tahun Guna.. tu pun Transfer tak abis.. camne nak abis asyik Buat yg baru jer... hehehehe

payiet said...

wah wah kau kak, sangat terkini kan, canggih tau

TiNiE said...

naddiea : cuba lagi...

cintamanisz lite : alahai, baru transfer gegambo jer masuk..baru sepicing..

shaf : tula, sib baik aku kenai menatang gajet tu masa la nih..hehehe

ije : oraitss..noted

cengko : tula, teknologi skang ni cpt nau berubahnyer..

mamaqaypo : heh, tinie ni pun beli wat spare jer..

payiet : tgk la adiktiri dia pun, apa kurang canggihnyer..

atty's said...

lepas nie lth ltk semua gambar dlm tuh ..

mRs.jUkoGYu said...

owang punyer nie 800gb..sampai 7keturunan pon lom abis..ekekekeke..

cengko said...

jukogyu, bkn setakat 7 keturunan... 70 keturunan pon lom tentu penuh... (kalau xguna la...)

heheee....

AQisH said...

uisshh..ko ni mmg IT savvy tol..errr..kaler pink ada x hehe..

heart my community