Followers

March 18, 2009

tetiba...

tgh drive pagi tadi tetiba rasa nak tukar kerjaya. nak jadi pelakon teater secara serius. masalahnya boleh ker?garupale


p/s dok layan lagu² PGL dan dan rasa cam besssss jer kalau dpt terlibat dlm production tu.sengihnampakgigi

21 comments:

SYAbAR said...

akak pun teringin gak nak jd pelaon ni dik.... watak mak datin pn sri je aku nak, kalau offer jd pembantu rmh, JAUH SKIT NOOOOOO

HA HA HA

eRRuL AspHyxiAteD said...

ok la tu..
ape guna kalau ada talent tapi tak gunakan.. serius.. go for it..

naja said...

hang ada bakat tini.. go go!

Beautiful Disaster said...

kak tinit. kak tinit. tp cm best lar jgk kan keje dgn tiara tu sy rse. muahahahaha. akak mntk rayuan msk af lar kak. bes sket.

TiNiE said...

syabar : amboi kakmin, demand plak..zasss jerla janji dpt berlakon..

errul : wah bes bes..ada sokongan..i'll try

naja : sokongan lagi..dah berbunga² dah nih..

BD : aiyooo ko nak aku jadi apa plak masuk AF tu ryn ooii..aku nak jadi pelakon teater laaa!!!

Diamilikku said...

gi jumpa Fauziah Nawi..dia tgh cari bakat2 baru pelakon teater..bagus kak belajar ngan dia...ilmu dia sangat banyak...go go go...nanti dah dapat berlakon sila war2kan..kalau boleh bagi tiket free sekali..boleh kami reramai gi nonton

CAHAYA said...

wah! tinggi cita2. tapi tak mustahil. Semuanya bermula dari angan2 kan?

Baby Lyana said...

amboi.. pesal tetiba nak tukar kerjaya plak?

mrblind said...

nak ganti datin tiara ke?

Deqna said...

memanglah ko ni tetiba jer kan...

ieza said...

boleh..boleh...apa lagi kak....mulakan langkah mu.......

Mya said...

teringat pementasan teater akak, kumar dengan idajelita yang tak menjadi dulu tu.. hehe..

aramis2177 said...

Kahkahkahkah....awat hang nih??mimpi jumpa tiara semlm kaa?jumpa adlin kaa ? jumpa stephen rahman tuh kaa? jumpa AC kaa?kaaa hang geram sama bos haa kaaa?haa...hambek ko....banyak aku teka!wakakkaka......eehh.....sat2....awat lak xboley..bukan dulu kecik2 zaman kat ASMA duk berlakon pentomin segala...hahhahaa.......chaiyok tinie!

Beautiful Disaster said...

yela. akak kate nk keje dgn production tiara kan? xdpt jd pelakon teater kene lar buat rayuan msk af. kurang2 die nmpk bakat akak dr situ, terus die amik akak jd pelakon teater..haaaa. mane tau??

pinkiss said...

aku adalah seorang pelakon dalam dunia aku sendiri. lariiikk!

TiNiE said...

diamilikku : hahaha belum pa per dah nak tiket free kan...hiks hiks

cahaya : insya-Allah kalau ada kemahuan di situ ada jalan..

shaf : tgh addicted ngan lagu kompilasi PGL weih..huhuhu

mrblind : idokla gitu..

deqna : betul na, mmg aku rasa tetiba cam bes jer...

ieza : hah, sokongan lagi..ok ok..

mya : huhuhu sedih ok, tapi takper dpt gak claim..

farah : takdak aih farah, tetiba tgh drive pagi tadi rasa diri ni dok berlakon amik scene PGL la pasai dok dgr lagu² ost dia...hiks

BD : hmmm...logik..logik..tapi idokla nak jadi studen AF ryn, karang fatihah nak nenen ngan sapa kalu ibu masuk akademi..muahahaha

pinkiss : kita sumer adalah pelakon di bumi ini..yg ko nak lari naper?

alladiin said...

wa minat tengok wayang kulit dan wayang puppet. Syok giler tengok telatah tukang karut dia..

TiNiE said...

alladiin : penah tgk wayang kulit kekecik dulu, dok pehe...

pinkiss said...

aku pelakon terlampau. sebab tu aku larik.

Aku said...

aku pun terjebak ngn sketsa teater tak menjadi tu kan? kan? kan?

TiNiE said...

pinkiss : alaaa..ko mmg...

aku : yer yer yer...

heart my community