Followers

March 06, 2009

kronologi lunch di hari jumaat

suppose ada dating ngan my beloved fren fifie lunch hour nih. sekali dia kena balik. las menet lunch date aku ngan dia kensel. aku cuba meroger adiktiwi aku yg mmg nak ke lanai. tetiba aku rasa malas banget nak drive ke sana. makanya lunch aku di sini sajer.

blogger-emoticon.blogspot.com


setiap jumaat kat kedai kakG ni mesti ada fruit free. selalu pisang la. arini ada tembikai. ada gak la rahmat aku lunch kat sini arini. dpt makan tembikai merah yg manis. aku up 2 ketul. yg penting FREE!!!




aku amik mee goreng pagi tadi ngan ayam goreng lazat seketul. licin.


sambungan detik perkenalan aku dgn en.nahar pas entry ni ek. iklan japs.sengihnampakgigi


9 comments:

SYAbAR said...

Camni baru betul gayanya kalau ibu ajar anak makan... TAK MEMBAZIR. lain kali kalau ajak kau makan, kena sapu habis gak dik.. org kata baru berbaloi

Diamilikku said...

mee goreng jer???
patut lah kurus....

Naddiea said...

emmm...kak tinie kurus.jeles2...

ohh ini la sebabnyer yer.mee goweng rupenyer.

Baby Lyana said...

hahaha..ade ke makan mee goreng leh kurus? ish ish ish..kurus tu sebab metabolisme badan tinggi.. aku pun nak kurus, tapi hubby tak bagi.. uwaa...

fham5579 said...

tgk tembikai merah ang2 tu kalau bulan posa mau ya ampuuuuuuuunnn

TiNiE said...

syabar >> pasal mee grg n ayam tu mmg lazat..so kasi makan licin..senang ati

diamilikku >> aiyaarkk kurus bebeno ke kaktinie ko ni sone?? takder maknanyer..

naddiea >> ishk, takdernyer kurus la shepah..menten chubby!!

shaf >> ko menten jerla..dah hubby suka..hiks

fham >> tadi sedap punya pasai, takyah tunggu bulan posa..ngap ajer deh, pasal free kan...

Mya said...

duhh.. tembikai itu menusukk qolbu kuu...

zueza said...

siap ada kronologi tu...bagus tul...

TiNiE said...

mya >> mmg dh tertusuk masuk kedlm perutku jua..

zueza >> hehehe...

heart my community