Followers

March 25, 2009

aura gadget baru sudah mari!!!!

aku bebetul marah tau ngan sorang amoi one of my kolig kat opis aku nih. dia paksa aku gi sini lunch hour tadi. katanya dia nak cari kedai yg boleh convert tape recording ke VCD. dah plak aku yg kena drive. grrrrrrtension




sapa yg kenai aku sure dah leh agak apa yg aku akan dpt kalau dah jejak kaki kat sini. hehehehe tapi arini aku tak dpt hasilnyer pasal aku terpandang ini banting bertaburan di gantung di tiang² kiri kanan jalan universiti tu.insya-Allah sampai seru aku terjahla kotencem.



mymobile fair
27 - 29 March @Dataran Hamodal, seksyen 13 PJ
up to 70% discount *yerla tujelir*



aku makan spageti tomyam di secret recipe + green apple kasturi juice.
tapau oreo cheesecake seketul.
3 ketul ben 10 double choc cake for ppgssengihnampakgigi.


17 comments:

KM said...

ben 10 pun ade cake ke? canggih2...hehehe

Mya said...

nk tukar hp lagi la tu! haipp..

Jocko said...

walaupun aku terer area PJ,,, sampai skang, aku tak jumpa2 DIGITAL MALL ni,,, hampesss

Baby Lyana said...

yer la, kat mana la DIGITAL MALL ni.. apa2pun, nak itu cheese cake!!!!!!!!!!!!

IeDa said...

Ben-1o...ni kalau my dotter tgk ni konpom suh beli..dia suka kek ditambah dgn karekter paberet dia...

TiNiE said...

KM : tula, exclusive from SR..

mya : haipp...

jocko : kalau ko tau metrojaya dulu, situ la duduknyer digimall nih..sekian

shaf : cake dah abisssshh!!

IeDa : haa cepat² p outlet SR..grab itu cake...mmg comey

Jard The Great said...

aku puas hati dgn hp ku skang.. hehe..

aramis2177 said...

wohh..cam menarik jaaa banting itu!!!!!iskk....terasa seperti mau terbang balik ke sana laa.....
uikss....gamak2nya kalaua ku balik hang sudikah menemani ku yg ketiadaan suami disisi?hahahaaa.......

Diamilikku said...

well...thanx for your comment kat blog...kak tini...kawan kak tini tu dapat tak cari kedai convert tape to VCD..sebab sone pun duk cari benda yang sama...nak convert tape kawin...

Naddiea said...

kak tini,dh lama shepah carik kek ben10 neh.kat secret recipe jj wangsa maju x dak ritu.banner je lebih.cit!
ohh macam ni ghupenyer kek ben10 itew.tp muke si ben tu langsung x dak di atas kek tersebut yer...takpe..takpe..asalkan kotak ada muke ben pun dh sukup.

fham5579 said...

K.Tinie ni suka menggugat keinginan and nafsu makanku sungguh..la ni pantang org sebut ka tgk gambaq..dan2 teringin...aduyai...
Itula naluri seorg ibu kan..x lupa la nk tapau kt anak2 pi mana2 pun kalau jumpa benda yg anak2 suka.

TiNiE said...

jard : good!!

farah : aku no hal beb..tapi sabaq² sat leh dak, tggu pas bersalin ke haper...

diamilikku : np. tak dpt. dekat digimall tu takdak..

naddiea : akak pun main sebat jer. tgk ke rupaparas kotak dan tema zass jerla for da kids.

fham : alamak. siannyer makyong sorang nih. takpala nim hat mana ada mamam jerla. betul² pas makan dan dan tingat kat anak².

SYAbAR said...

Baru hari ini ku tahu ada kek Ben10. Maklumlah akak tak selalu ke Secret Recepi kalau ABC Maidin tu kot ya. Ingatkan td mainan. Ketinggalan la aku ni, maklumlah orang lama....

Baby Lyana said...

oh.. Metrojaya lama.. seksyen 14 tu ek.. dah pi dulu masa dia close sale..tapi, suruh pi la, confirm tak ingat.. hahaha....

mummy_adam said...

sedap nyer oreo chesscake tu.. waaaa... xtahan...

Jocko said...

tinie,
zaman aku dtg KL, METROJAYA dah tak der dah,,,
tak tau

TiNiE said...

syabar : saya pun jarang pegi kakmin SR tu. kebetulan g lunch nmpk kek tu, grab jerla for da kids. dan cake tu taste super yummy!!!

shaf : ok, kira ko tau gakla ada MJ kat situ dulu kan..nanti aku bawak ko pegi naaaa..

mummy_adam : apa lagi ajak daddy adam beli...tinie tak minat cheese, tapi minat oreo biskut oreo..hehehe

jocko : laaa...close case

heart my community