Followers

March 20, 2009

game itu


heh, tetiba aku terlayan jugak game tendang² neh.
pehtu jauh plak tu dia terpelanting.
syian. sabo ek.
siyes takder niat apa pun. sekadar suka² meh.
blogger-emoticon.blogspot.com


13 comments:

ieza said...

oo..ni game yang jadi isu kat suratkabau satu masa dulu...akan ku cuba kak....

Baby Lyana said...

hahaha..aku dah cuba ini game.. kesian kan...tak baik lor..

naja said...

tunggu game memey plak ;)

plearus said...

hahahah.. mana jumpa link nya Tinie?
Aku ada baca metro online hari tu pasai game ni.. kelakar la.. (atau patut ka kita kasihan dia? )

SYAbAR said...

Kalau le muka yg diletakkan tu muka suami kita, gamak ke? Minta simpang.......

TiNiE said...

ieza : aah..rasanya la

shaf : yer la..suka² saja meh..

naja : haaa..suppose boh muka dia kan..

irma : tula tu, errrmmm...

syabar : yerla kakmin, tak gamak aih...tapi skang itu mamat bukan suami sapa² so boleh la..hiks

Diamilikku said...

uishhh...terlibat jugak dengan ini game....?? memang sangat berhantu.....bagus2..teruskan lagi tendang biar terpelanting lagi jauh

~Cinta Cukulet~ said...

hoh..tendang normen hakeemm? kesian muka hensem beliau itu wakakaa..

kueh bakar said...

norman hakim x ensemlah...

eRRuL AspHyxiAteD said...

game tendang norman hakim??
best ke main gamw tu??
mana download??

TiNiE said...

diamilikku : tula, tup tup terlibat jua dgn ini game..

cinta_cukulet : huhuhu masalahnyer hensem ker?

kueh bakar : kan kan kan

errul : cer try cari kat pictogame takpun google pertandingan tendang norman hakim

Beautiful Disaster said...

dlm u tube ker kak?

TiNiE said...

BD : taklah, online jer..

heart my community