Followers

March 16, 2009

naper ek?

korang penah tak, naper ekfikir bila kita nak tidokan anak tup tup end up kita yg ketiduran. anak sudahnyer bertempiaran la jugak.

17 comments:

eRRuL AspHyxiAteD said...

sebab time kita nak tidokan dia kite nyanyi & kita sendiri feel sampai tetido.. haha

~Cinta Cukulet~ said...

sebab kita dodoikan diri sendiri hehe

~Cinta Cukulet~ said...

atau mungkin sebab aktiviti mendodoikan anak itu adalah sangat boring hahahhaha

mrblind said...

hahaha..budak-budak macam payah nak tidur..

CAHAYA said...

cahaya x pernah tidurkan anak. sebab blom ada lagi. tapi dulu2 waktu kecik selalu konon2 tolong mak jaga adik, tidurkan dia. alih2, Cahaya yang tidur. hehe.

TiNiE said...

errul : logik..logik

cinta cukulet : kita tepuk² dia, kita yg feel that's y kita yg tertido sudahnyer kan..

mrblind : budak² mmg susah nak tido, kena paksa² baru nak tido..once dah tido taknak bangun plak..haih

cahaya : haaa kan..pelik

Mya said...

sy tak berani kak. tambah lg klau baby kecik. sy pastikan dia tdo dulu. tp klau dh besar cam yaya tu, sy tak kisah dahh... hehe..

SYAbAR said...

tulah tanda mak byk berjasa
letih kerana byk buat kerja
sampai tertidur dibuai anaknya
menunggu paknya yang tak muncul jelma

TiNiE said...

mya : akak citer ni yg anak besar la..kita ni kekonon nak tepuk2 soh dia lena, sudahnyer dia kemana kita kemana..kalau bb fatihah selalu tido buai or tido sambil nenen kompom dia tido..

syabar : paknya ada jer, tapi lagi awal beradu kakmin..hiks

ieza said...

ieza tau..sbb mama depa yang ngantuk!!!..ieza selalu macam tu hahahah

Diamilikku said...

penah sekali..sone ngan mizan tak larat nak tunggu alesha tido...puas ditepuk2 tetap tak lena2....sedar2 kul 2 pagi alesha tido terkepit between sone ngan mizan...adoyaiiii...nasib baik tersedar..kalau tak confirm lemas baby demok tuh

Beautiful Disaster said...

mmg btol. sy pnh lar tdokn anak buah sy. die kejap ke dapur kejap ke depan. sy yg xdpt tdo ni memule angkat lar jgk die blk ke tilam. tp bile da lame2 sgt smpikn die da suap apape dlm mlt tp makcik die da bdengkur da. muahahha. aah kn. mayb sbb bdk2 ssh nk tdo kot.lg satu sbb kite da pnt sgt. bdk kn byk mase tluang. bile agk die nk tdo, die tdo. tu yg kekdg ssh nk tdokn die. heheh. tpjg lar pulak.

TiNiE said...

ieza : haa tula tu...

diamilikku : kan kan kan...

BD : yer akak pun penah centu ryn..tapi selalu tido siang la..tido mlm selalu diorg tido jer...

mummy_adam said...

yelah kan.. dodoi kan anak tp rasa mcm dodoi diri sendiri plak.. hehe

TiNiE said...

mummy_adam : ibu ada anak kecik mesti penah lalui nyer kan...

AQisH said...

hahaha..situasi yg sering dialami oleh ibu²..xtau ler aper sbbnyer sampai skrg blom berjaya mencari punca :-p

TiNiE said...

aqish : kan kan..haih

heart my community