Followers

March 27, 2009

fatihah dan tight barunya


tight ni dibeli dari mama_aqish. achikmimi bawak balik seplastik aritu. sumer pun cantik². tapi fatihah takleh pakai sgt tight ni, pasal dia cepat peluh dan nanti takut rashes eczema dia menyerang. since skang musim hujan, aku pun pilih la satu untuk dia. leh pakai ngan rompers. fatihah pun ada bnyk koleksi rompers. comey tak fatihah pakai? zassss ajerla.

blogger-emoticon.blogspot.com


17 comments:

CAHAYA said...

so cute!!!! :P

Dj Epoi said...

Amboih2 Hangpa........kesian budak tuh....dah jadik model dah budak tuh kecik2......

Baby Lyana said...

heheh..comei..tak dapat bayangkan kalau Lyana yg pakai.. si bam-bam yg tak bleh panaihhh

:"♥KakAsHi:"♥ said...

cehhh dan lagi senyum tu
hahahahhaha.....comel fatihah pkai..

hihi yang kak kak dia tak teringt ka nk pkai gak nu nu si najihah nuuuu kih kih

eRRuL AspHyxiAteD said...

baby tu mmg cute.. tap tight to ape ek?

TiNiE said...

cahaya : tq cahaya!

dj epoi : takpala, model kat mak dia kan..

shaf : kalau lyana pakai lagi comey, melethopss kebaboom!!

kakashi : aku takpayah test, tgk dari jauh pun dah tau. takdak saiz!!!

errul : tight = ketat so suar ketat kot??

ieza said...

ala comei nyer

Diamilikku said...

alesha pun tak leh pakai..tak tahan gak...yang kita nih excited lah beli time preggy dulu...langsung tak pakai...pakai malam je lah...tak sesuaiiii...
tapi kak tini..sangat cantik designnya..memang dia buat jual ehhhh.....

:"♥KakAsHi:"♥ said...
This comment has been removed by the author.
:"♥KakAsHi:"♥ said...

hihihihi sian kat najihah ...
aduyaiii kih kih kih

TiNiE said...

ieza : comey ek za. thanx.

sone : aah sone. bnyk adik kaktinie bawak balik. sumer pun cecantik. satu RM16 jer.

kakashi : tula, sian la anak achudida tu...

SYAbAR said...

Masa AMNI baby dulu, akak memang suka pakaikan dia tight. Memang nampak comel dan kemas pakai camni. Suka betul fatihah sampai senyum dan ketawan...

mummy_adam said...

comey nyer.. cekci lagiii.. hehe

plearus said...

legging ni kira trend ek skrang ni? kat sini dah dok berlambak jual, tapi tak penah nak beli..
cuma sejak aysha start merangkak, mummy dia pi la beli 2-3 helai, supaya lutut anak dia tak lebam. hehehehe...
tapi masa zaman aliyah dulu, aku ada beli yg socks type (yg nipis tuh) kat isetan klcc. yg ni jamin tak panaih.

Baby Lyana said...

hmm..nanti nak carik kat si bam-bam...tu pun kalau daddy nya kasi kelulusan utk anak dia pakai...

aramis2177 said...

wohh.comei2 so kenit nih!!!!!tapi panaih laaaa kalau pakai time2 besa.....hang kalau nak pesan baju2 si fatihah ni habaq kat aku!baju2 baby kat sini comei2!nanti aku cari2kan!

TiNiE said...

syabar : dia mmg suka kalau org dukung dan layan dia xtra..

mummy_adam : hah, cekci ker...??

irma : anak² aku sumer allergik ma, tu yg aku kureng sikit tu..

shaf : haaaaaa..mesti tomey kalau lyana pakai..

farah : yey yey!! nak nak...

heart my community