Followers

March 31, 2009

roti kegemaran kami sekeluarga


minat punyer pasal sekali beli en.nahar up 2 terus.
selalu kehabisan stok.
kami sefamily sekali hadap roti ni abis sebungkus.
layannnnn.love


19 comments:

SyaNa said...

sedap sgt ye..nape la sye tak nah jmp roti ni..
kenal pn dlm blog2 org je..
huhu..

Dj Epoi said...

Woit!!!!!

Suked ponk dok layan Roti tuh gak nih skank......
Sedap katanya.......,
Gua tak suka makan roti...
Makan shushi Ok arrrrr...

Melepas arrr semalam Entry sushi tuh....kalau tidak FREE lunch Gua semalam....hehehehe

ijechan said...

betul2! roti ni mkn sorg2 pun leh habis satu bungkus. tapi pyh nk jpe. limited edition ke ape?

SYAbAR said...

Sebelum buka blog kau, mmg akak dah agak `BUTTERSCOTCH'. Keluargaku juga sama.

Mama_Aqish said...

cukup ke??achik mimi makan sorang mesti sebungkus habis...habis tu PPGS nak makan ape???

Baby Lyana said...

heheh...dia ade lagi 1...choco raisin..kepada sesiapa yg suka chocolate.. memang sedap.. memang surah nak carik..tapi, kalau TMC bangsar... banyakkkkkkkkkkk giler kat rak roti dia.. maybe kalau carik kat Giant ade kot..

p/s: dah ku agak, mesti entry ni pasal butterscotch...

aramis2177 said...

uwaa.....aku nak teriak meraung2 boley???sedapnyaa roti gardenia....even aku xpenah dan merasa yg butterscotch ni....sure sedap kan...!hang tau dak..sini tarak roti yg ala2 lembut mcm gardenia ka HI-5 kaa...sumer yg ada pun even roti putih..tp keras2belaka.....oohh....rindunyaa aku kat roti gardenia!!!

TiNiE said...

syana : teruskan usahamu mencari roti ni..tak rugi

dj epoi : sushi leh on lagi sok bro..jgn riso..

ijechan : mungkin dia just limited kat mini market or supermarket jer..kedai² runcit biasa takder..

syabar : sedap kan kakmin

mama aqish : acikmimi pun layan ngna ppgs..

shaf : yg cekelat tu pun aku dah penah beli dah..yesss sedappp

farah : la haii kesianyer mak buyong ni..sabaq na farah..tak lama dah hang nak balik sini..

:"♥KakAsHi:"♥ said...

ye ye kami pn hahahhaa :-p

IdzaRis79 said...

makan gion (roti dr jepun)...(betui ker aku eja ni)

kat carrefour/tesco sedap gak....

lembut jer!!!

mummy_adam said...

nyum..nyum.. sedap nyer.. tgh makan roti butterscotch nie.. choco raisin pun not bad..:)

~Cinta Cukulet~ said...

tak pernah try lagi...roti canai tu selalulah haha..dasar org kg

TiNiE said...

kakashi : yearghh..

idzaris79 : hah, harus try cari gak roti tu nanti..

mummy_adam : waaa...bes bes

CC : wuih bes tuh roti canai!!!

Azure said...

my fav butterscotch nih!! roti ni kudapan saya kat opis. tiap 2-3 hari beli letak kat opis. kalau kat umah, tang2 tu gak abis

TiNiE said...

azure : roti ni mmg berhantu...hi hi hi

AQisH said...

sdp eh roti ni x penah rasa..haruss try pasni..

Jard The Great said...

ermm.. apsal aku tak pernah makan butterscotch ek? adui.. rugi..rugi..

Diamilikku said...

sone first time makan kat umah DJ Epoi..baru tau kewujudan roti nih...tapi susah sesangat nak jumpa kat loq staq or perlis..huhuhuhu..sangat sedih sebabnya roti itu sangat sedap

TiNiE said...

aqish : try kakqish..tak rugi..mmg sedap

jard : p cari lekas..kompom meleleh!!!

sone : kan sedap kan. cer call gardenia nyer opis tanya kat ner port roti ni kat perlis/loq staq..

heart my community