Followers

March 30, 2009

alhamdulillah. rezeki berganda di pagi hari


pergh, masuk jer opis di pagi hari senin yg mandom ceria ini, ku terpandang sebungkus sikmak sudah sedia menanti. wuuhuu! just nice. aku mmg saja takmo beli bekpes pagi ni. malas nak benti. rupanya ada rezeki menanti. tq tq sembah kepada opismet aku puan nasira banu. moga² proses bersalin kau nanti mudah. amin.

bukan itu saja, aku jua terkesima dgn sebungkus lagi envelop yg tulisan tangannyer tu aku kenal banget sejak dok order hanger tudung. jeng jeng jeng! hadiah dari tipahvogue sempena aku masuk ujipah yg dia anjurkan since las yr. takper takper janji ado. akhirnya dpt gak hasil. setelah onak dan duri aku tempuhi. towel yg bercapkan url blog dia adalah sgt cute! tq tq tipah aka aimah/aimey. i really appreciate itpeace.



sikmak yg sampai skang aku lum jamah lagi.



dan gif² itu. comel kan?love


17 comments:

Mya said...

alhamdulillah, rezeki nasi lemak di pagi hari... :)

syabas kak... setelah pelbagai onak duri ditempuhi dan jua hasil terjahan sebanyak 80kali satu hari, berjaya jugak akak mendapatkan kemenangan... saya adalah merasa kagum.. :p

eRRuL AspHyxiAteD said...

argh, perut meragam makan roti canai pagi tadi.. aduh..

~Cinta Cukulet~ said...

rezeki jgn ditolak,maut jgn dicari huhu

Baby Lyana said...

nasi lemak..sedapnya..makan ngan teh tarik..

fazemy said...

wahh jelesnya ngn kak tinie ni..asyik dpt gift je..

Dj Epoi said...

Walwaweeeeeeeeeeeeiiiiiii

Tipah Vouge dah......siap ader towel lagih nooooo

Gua nyer mana ...?
Gua dah promote baaaaaaaaaaaik punya...
Rasanya dah 20 biji lebih dah hanger tuh yang dari link Gua kalau tak salah gua.....

Mie bila kita nak jumpa....ader cikit2 lagi nak touch up...PROJEK FANTASIA tuh!!!

P/S Gua memang tak malu hehehehe

TiNiE said...

mya : bukan takat onak dan duri jer, terjahan pun dpt gak..yer yer syukur alhamdulilah..

errul : mesti penebar roti tu tak basuh tangan masa tebar :)

CC : yerla tu..

shaf : aku makan sikmak tu ngan air kosong jer..tu pun dah rasa nak berry² nih...

fazemy : alhamdulilah..

TiNiE said...

dj epoi : jom jom...tak sabo nak stat projek fantasia nih!!!

aramis2177 said...

adoi laaa hai.....sedapnyaa nasi lemak bungkus.....lama gilaaaa xmakan nih!!!!!hang buat aku terlioq laaa......iskk...kalau hang terlioq ngan baju baby tuh....aku terlioq ngan nasi lemak bungkus tuh!iskkk......
p/s: pasai baju baby tuh nanti b4 aku balik aku pi cari utk hang naa.....

@_da said...

Cayala kak tpah.. siap ada brand dah dia nyerr towel.. cute lerrr...

SYAbAR said...

Orang baik selalu murah rezekinya....

SYAbAR said...

Orang baik selalu murah rezekinya....

TiNiE said...

farah : takpa, hang terror leh masak sendiri...pasal bab baju bb tu, takpa bebila hang rasa leh grab untuk anak aku..grab jerla..hehehe

eida : kan, cute kan..

syabar : insya-Allah, amin...

Beautiful Disaster said...

cm best jer mkn sikmak bebungkus begitu. lbh2 lagik free. wah. adiah towel xhengat siap jahit name blog tu. cayalah!

TiNiE said...

BD : akak syak tu sikmak JKR. yer towel itu mmg bessss!!!

tipahvogue said...

owh, dah dpt ek!!

owh lagik skali, rerupanya akak la salah soang yg rajin terjah sampai 80x kat blog saya ek? wowowo....toche2!!! tak sia2 saya kasik tola kat akak,kan kan kan? ;)

TiNiE said...

tipahvogue : yer dah dpt..tq tq...masa wat ujipah tu yer akak terjah sehari brp puluh kali tak hengat..punya nak menang, tapi ada gak yg tak abis buat..hehehe bes bes dpt tola

heart my community