Followers

March 26, 2009

pagi bersama mereka

pepagi hari as usual sumer pun kena bangun, mandi bersiap. mak n ayah antara yg mula² bangun. diorg bersiap awal pun pasal nak keluar sekali dgn aku. tujuan mereka ke PWTC la. kata perhimpunan agong UMNO blum abis kan. makanya arini aku amik half day petang dgn niat mau mengambil dedua org tua aku nih sblm ke jalan duta pulang, bawak g shopping dulu yeahooo!!! i like. dan sehingga entry ni ditaip, cuti aku dah pun diluluskan. thanx boss!celebrate



posing² dulu di pagi harisenyum.




aaliyah, tokwan, najihah, tok, fatihah, achikmimi n sarahcium.



gambar ni plak pasal ada aku la.
lelain remain.
love


11 comments:

SYAbAR said...

Suka tengok cucu2 dalam pangkuan atok dan nenek kan! Tumpang mereka sihat dik, layan saja.....

~Cinta Cukulet~ said...

atok, nenek, beli bebanyak yek gi shopping nanti..kasik abis duit acik tinie ni hahaha

Baby Lyana said...

wah.. enjoiiicceeeeeeeeeeeee..shopping! gaji dah masuk tuu

Anonymous said...

excited betui wa man ngan wa salmah tu pagi2 dah ready. syoook wo kalau mak pak kita mai umah..
rsa terubat windu..sob ..sob...teringat kat mak la plak!
`surai'

ieza said...

kak,....nnt banyak2 bersabau kalau ker pwtc...jem semalam parah giler....kuatkan semangat mu kak

Dj Epoi said...

Walweiiiiiiiiiiiiiiii...
Orang Kuat KOLA KEDAH ada kat sini...hehehehehhe

Gua Bangga ngn semangat PATRIOTIK diaorang dua.....yeszaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

TiNiE said...

syabar : walopon jarang jumpa diorg ni, tapi anak² saya sgt mesra dgn diorg, betul kakmin selagi ada nih takat terdaya layankan jerla..

cinta_cukulet : silap² acik tinie yg pau atok n tokwan..

shaf : yeap..enjoiceee!!!

surai : tetiba kaktinie pun tingat kat makngah ma n pakngah din, nanti kemsalam kat depa na..

ieza : huhuhu matik sblm ajal..

dj epoi : terima kasih bagi pihak..hehehe

Mya said...

terubat kerinduan atok nenek pd ATM akak.. :)

aramis2177 said...

wahhh...sumer muka excited ni dpt jumpa tok& tokwan nih!!!!hehehehhee..termasuk mak budak itu jugak!mentang2 dpt pi sopping lg tuh!!!!

eRRuL AspHyxiAteD said...

semasa komen ini ditulis.. mesti ada sedang seronok bershoppingkan... haha

TiNiE said...

mya : jgn kata cucus, anak pun terubat jua.

farah : yer yer..betul!

errul : lebih kurang la...

heart my community