Followers

March 19, 2009

hari spageti sedonia

seawal kul 10.45am, aku dan sorang ahli majlis sudah membontoti kak siti ke HQ. ada a few errands yg perlu aku setelkan di sana. makanya selesai saja memasing nyer hal terus terjah kafe. pk p pk mai, sebulat suara memasing nak makan spageti. sorang nak karbonara aku plak nak bolognaise. air aku amik jus epal si ahli majlis amik jus guava ijo.

aku sudah memeras ahli majlis bayokan menggunakan pas keje diasiul. so, nanti dia yg akan ditolak gajinya. bijak dak bijak dak. ala, total 3 spageti ngan 2 gelas jus tu baru RM17.20 siap ada diskaun 20% n 30%. jom nengok gambo itu spageti yg mmg melambak portion nya tusengihnampakgigi.



spageti bolognaise


jus epal dan spageti karbonara


aku singgah jps memula tu. dan la beramas mesra ngan biniorg dan makyong sorang nih. hehehe tetiba nak letak pics last aku masa kat jps, pehtu tu nmpk tak budak yg skang makyong tu. masa ni hari² pertama dia kat jps la. bujang lagi tu. hikhikhik...


sapa terror. sapa minah baju kuning ittew?
blogger-emoticon.blogspot.com


14 comments:

Aku said...

jun ?

Beautiful Disaster said...

sy jwb. sy jwb. sy jwb. sy jwb.

die ialah.....

saye!!!!!

yeay!!!!

ape kene tah arini? hahaha. tp yg psti tu mmg sy. muahaha. tp time bujang lg. lom makyong lg taw. kurus kn? *even bdn xnmpk pn*

~Cinta Cukulet~ said...

itu bukan saya..wah nak jugak jawab hahaha

Mya said...

dari kejauhan sudah boleh ku agak. ryn.. :)

aramis2177 said...

woh...sedapnyaaaa spageti ituuu!!!!!!!kuah xhengatnyee banyak!!!!!!!

TiNiE said...

aku : apa beb?

BD : yeyyy!!! betul..

cinta_cukulet : aah ek, betul jugak. bukan awak.

mya : ko lambat. tuan pnyer bdn dah jawab dulu.

farah : betoi weih. melambak sampai aku tak habis pun makan.

ieza said...

aduh kak....spagethi ni buat ieza terliur arr......abis la diet ni macam....

Diamilikku said...

menariks sungguh gambar spaghetti itu...macam sedap je...kat pizza pun dah tak banyak kuah yang dia mcm tu..dulu yg sone tau kat KLCC ja..fud court dia ada satu gerai yg spaghettinya banyak n kuah melimpah ruah gitu..ish ish ish...sedapnya haiiii

TiNiE said...

ieza : hihihihi..kalau tingin p cari lekaih..makan

diamilikku : n the best part was satu pinggan tu = RM6 - 20% disc jadi RM4.80 saja...murah kan?

Baby Lyana said...

murahnya.. eh jus itu cam tak sejuk jer..

TiNiE said...

shaf : haah, mmg murah. sejuk cuma tak letak ais.

Baby Lyana said...

baik gi makan kat situ, dr buat sendiri..rasa wat sendiri lagi mahal.. tapi, wat sendiri leh makan dgn byknya..leh tak byk brg..dan yg penting, bukan aku yg masak..tp encik hubby yg masak..

Deqna said...

aku boleh tak cam lak yg tu ryn.. aku mula2 ingat tu mya..

TiNiE said...

deqna : maya sudahnyer kan...

heart my community