Followers

March 04, 2009

sinopsis opis hour aku arini

sampai opis sekitar jam 8.15am. tak sempat bekpes sampai la sekitar jam 10.30am. makan sekut oreo kaktie 3ketul ditemani secawan kopi 'o'minum wat alas perut. lunch kuar g makan kat atas bukit ngan pak aji n kaktie. memula order mihun goreng, sekali nampak ada bubur pulut itam. lapar tingin la plak. makan bubur jerla. bersama neslo ais. bihun tadi aku tapau. sehingga entry ni ditaip, bihun goreng dah selamat masuk perut. burrppp....kenyang sudah.sengihnampakgigi



semangkuk bubur pulut itam tadi


11 comments:

naja said...

banyak sungguh kuar dating dgn pak aji hang nih... hahahaha! hari tu dating kat midveli pun dgn pak aji jugak.

TiNiE said...

weiii..speku...hahahaha sabo jerla...

aramis2177 said...

uishh
sedapnyaaa bubuq itam...terasa mcm nak wat plak!hehhehehhee

TiNiE said...

farah >> syokla hang no...tingin nak makan masak kediri...aku ni bukan tak gheti..tapi pemalas lipas..bak kata member aku hehehehe

fazemy said...

Wahhh makan penuh kesyurgaan dunia. Lama dh tak mkn bubur pulut hitam tu.

Baby Lyana said...

oh.. edapnya.. kalau buat sendiri.. kuah kasi likat, masuk peti ai.. dah sejuk, makan..perghh mak mertua lalu pun x perasan dah..

pinkiss said...

adooii.. aku suka tu.. yummy..

Beautiful Disaster said...

sgt mengancam yer bubur itu. lg mengancam kalo santan die xgaul lagik. putih jer atas tu. yum yum.

TiNiE said...

fazemy >> yer emy, mmg sorgaaa donia..

shaf >> ni sorang lagi ibu² yg rajin memasak..hehehe

pinkiss >> wah ramai gak peminat bubur pulut itam nih..kalau ko, kena tuko bubur pulut pink..hehehe

BD >> uihhh..sodappp!!

fham5579 said...

ya ampunn...sodapnyer bubur pulut itam tu...blk kg weekend ni harus kena beli pulut itam bw blk sini...

TiNiE said...

fham >> yeap..mmg sedap pun..

heart my community