Followers

March 05, 2009

najihah lam walker yg sama

macam sama jer muka dua beradik ni kan???

9 comments:

Aku said...

flesh n blood maaaaa !!!!

fifie said...

Beb..teringat peristiwa kita zass balik usj1 pi amik walker tuh...utuh lg kan?

Baby Lyana said...

aku x perasan pun kata org lain, kalau hang x mentioned :D

aramis2177 said...

hahahaa..sama laa aku shaf, aku pun xpasan kata org lain2..tgk muka serupa jaaa....huhuhuhu

~Cinta Cukulet~ said...

hik..comelnya :D

TiNiE said...

aku >> yer yer betul..

fifie >> harus tak lupa..walopon break sejam jer..semangat nak amik walker nyer pasal..sanggup redah...tq beb, walker tu mmg masih utuh..

shaf n farah >> betul weih, aku pun pas pablish gambo fatihah terjumpa lak gambo najihah lam walker yg sama tu..aik, cam sama jer...

cinta cukulet >> tq!!

Diamilikku said...

dah nama adik beradik..sama mak pak..haruslah ada iras kan...kang tak sama kang maunya duk pk anak sape lah nih....

Baby Lyana said...

Sone

tapi kan.. my hubby kan.. diorang 7 beradik.. muka semua tak sepesen.. maybe sebab family diorang ni campur pelbagai kaum..makanya, semua kakak/abang/adik ipar muka lain, warna kulit lain2.. hahah

TiNiE said...

diamilikku >> tapi betulla sone, diorg 4-4 beradik zaman bb cam sama jer...

baby lyana >> dah centu plak...

heart my community