Followers

March 04, 2009

from bangkok wif da elephant....


inila rupaparas gif-gif itu. cute kan. satu set aramoterapi n seketul keychain cap gajah ijo. mmg cun. dan masa date berlangsung tak abis² la si minah pink tu beria² berciter ke best an trip dia kali ni ke bangkok. tapi masa agak tidak mencukupi katanya. lengkali dia mau pegi lagi at lis 5hari 4mlm ker. errrm....kalaulah ada rezeki akak ko nih, 'i will follow u!!!'. ko kasi tak aku ikut ko? mestila kasi. kata kakak tirikan. lol


blogger-emoticon.blogspot.com hua..hua..hua...

10 comments:

Beautiful Disaster said...

buleh tu buleh kak. tp cmne yg 4 org tu? muahahaha. sje xkasik can akak g jenjln. muahaha. tp asal sy yg jwb buleh? hakahkah.

Mya said...

memang best la kak bangkok.. patut kena up lg 1 mlm. tak puas jln..

ala ryn, air asia ada maa... everyone can fly.. :D

payiet said...

nak ikot nak ikot

TiNiE said...

BD >> tula tu..yg 4 org tula..kalau dah betul nak gi, harus kena angkut la itu 4org..hmmm

mya >> yeaarrghh..airasia kan ada..

payiet >> sibuk jer anak org nih...

ieza said...

wah...syoxnyer...can i follow too???

Mama_Aqish said...

salam,

Kak tinie tak nak bli tight untuk Fatihah ke??
http://tightforbaby.blogspot.com/

pinkiss said...

sila kasik gajah ijo tu kat cikpinky. pangg! tak malu.

TiNiE said...

ieza >> boleh jer za..tapi tak tau sebila nyer kaktinie leh p..

mama-aqish >> ok zass skang...

pinkiss >> pangggg....itu org kasik aku laaa...

ieza said...

orite pape rojer ek....

Baby Lyana said...

ala..comeinya itu gajah...

heart my community