Followers

March 14, 2009

lagi aksi ganas/panas fatihah



inila budak yg suka wat aksi ganas/panas tu. kalau nak menyusu pun takleh ker berposisi yg chomey² sikit. tau nak menyondol jer. bila dah terlepas dari sasaran mula la nak meraung.nangih apodaaa bb fatihah nihketukmeje.


blogger-emoticon.blogspot.com

12 comments:

Azure said...

mak aihh fatihah..ganasss

tak sakit ke k.tinie?

@_da said...

uihhhh dahsyat fatihah ni buat aksi stunt.. hehheh.. creative tu kak tinie... hehhehe

aramis2177 said...

wakakkakaa........gilerrr ganazzzz okeyyy anak hang yg nih!!!mcm tu pun ada noo!!!ni kena kenan apa nih hhuh?sakan sungguh!boley lak dia layan menyusu ngan gaya gitu!iskk...iskkk.....

Baby Lyana said...

heheh..awal2 muka layu jer..sekali bila buat stunt, perghh ganazz.. nasib lyana ni tak mo nenen masa baring..so lenguh la aku dok ribaaa jer..

Diamilikku said...

mak aiiii...
sangat ganaszzz okay fatihah..
kak tini..puas ke dia minum duk cenggitu...tak lenguh2 ke dia...budak nih nak jadi gimnas rasanya nih

TiNiE said...

azure : tak sakit, tapi dia la, kkdg sampai dah terlelap dok nonggeng centu..pehtu terjatuh nangis..

eida : yer kreatip la sgt...

farah : dia kecik kan, mmg boleh la dia wat aksi2 segini

shaf : mmg feveret fatihah nenen aksi segini

diamilikku : dia mmg suka minum centu sone, kkdg sampai tertido la..

~Cinta Cukulet~ said...

nak wat camner..dah lapor sangat..tak sempat nak posing leklok hehehe

Beautiful Disaster said...

haha. kelaka lar bb tihah nie. tp xthn tgk muke die stim jer yg atas tu. huhu. stone ke ape dik oiii?

Mama_Aqish said...

salam,kak tinie saya dah tukar font & background...cuba kak tini test leh tak masuk blog saya...TQ

TiNiE said...

cinta cukulet : mungkinla kan

BD : muka dia mmg kelakar...akak ngan adik akak selalu usik dia pehtu kami gelak²

mama_aqish : dah masuk, tapi takleh view pakai IE la plak..kena pakai firefox jer..masalahnyer firefox opis adalah menghampaskan..huhuhu

mummy_adam said...

huh.. ini se'aksi' ngan adam nie.. kalu nk nenen macam2 gaya bebas dibuat nyer.. nie gaya yg paling dia suka..menonggeng.. hehe :P

TiNiE said...

mummy_adam : yeyyy..fatihah ada geng lagi se'aksi' membuat aksi tika nenen...

heart my community