Followers

March 24, 2009

selamat pagi semua!!!

blogger-emoticon.blogspot.com

masa otw ke opis pagi ni, ujan adalah lebat menggila. luckily traffic adalah ok. sampai opis seperti biasa. tak rasa nak bekpes. just tekan air cafe mocha + roti high5 vanila untuk menyarap di pagi yg hening nih. sebut pasal tekan air, kat opis ni ada seketul vending machine yg meng 'offer' pelbagai jenis minuman panas. seselalu kalau rasa nak minum amik cawan tekan jer then minum. aku sker teh tarik dia. manthopppp......love



bekpes aku pagi ni.



vending machine kat opis aku.
leh pilih² nak air apa.
opis korang ado??


blogger-emoticon.blogspot.com

27 comments:

Naddiea said...

walah...bestnyer ada mesin tekan2 air percuma ni.hhihi..kat opis saya ada water dispenser jer.yang sebolah lagi tu x ado.cemana nak ada mesin ni kak???any idea??nescafe boleh bagi percuma tak??ke kene sewa?tolong habaq sat...

Deqna said...

eksen ko yer ada mesin tu..:P

SYAbAR said...

Mana ada... free ka bayor? Pg2 pekena teh tarikh uuuumphhhh! Makanya koja kena lebih uuuuumphhhhh!

Jocko said...

mentang2 la FREE...
chaitsss

ieza said...

tak do la kak...ala jeles la pulak...

Aku said...

eh ada ada !!! kat library tu? kira adalah gak,kan? hahahhahahahah ...

nk turun lah ... amik 'kapur cino' .... heh !!!

~Cinta Cukulet~ said...

ala...mesin tuh..kat umah saya pun ada..tapi manual la..pakai tangan bancuh hahahaha..gelak jahat jugak

Beautiful Disaster said...

ye lar. mentang2 arr kt hcdc jer yg ade. xpe xpe. nnt sy suh dorg letak kt jps. ceaaaaa. tp tu lar. asal die letak kt kmc n hcdc jer ekh. patot kene letak kt setiap department tu. muahaha.

Baby Lyana said...

bestnya.. main tekan je.. free plak tu ek... ermmm... jelesss..

TiNiE said...

naddiea : yer shepah. tapi bukan sewa la. mcm nescafe kasi pinjam dia nyer mesin tu in order kasi pomot produk dia. tapi bahan mentah yg kat dlm nak bancuh² harus la beli sendiri. powder yg digunakan adalah memahal belaka...

deqna : eksen sikitla..

syabar : free for staf n course participants..

jocko : jom tuko opis jom..hikhikhik

ieza : takyah la jeles², takder mender pun..

aku : fyi, kmc = hcdc, pehe?

cinta_cukulet : janji adooo..

BD : naper ek, itu tandanya hcdc/kmc adalah dept yg HEBAT!!! muahahaha

TiNiE said...

shaf : syukur, syukur..Alhamdulillah

CAHAYA said...

ada2. siap ada vending machine keluar coklat, kacang dan gula2. :) hehe.

Azure said...

tak ado!!!

wah tinie...berjaya membuatku jeles!! =D

plearus said...

hihihi.. itu air teh tarik dr mesin itu kesukaan aku jugak masa zaman2 jadik kuli ananda krisnan kat meksis dulu. uihhh,, zaman eons tu .. :-P

alaaa.. sebut teh tarik - mana plak nak carik teh tarik kat sini??? *uwa* tak jumpa yg kaw-kaw macam kat mesia aaa..

Mya said...

ofis saya nan adoo machine air itu kak.. sob sob...

TiNiE said...

cahaya : wuiii!!! bes bes...*dengki nih*

azure : ala, rilek la..takder apa laa..hiks

irma : ha tula, sapa soh sebut..kan dah kempunan ngidam teh tarik kaw kaw..

mya : ala, ko kalau nak leh p opis akak kat sana..kmc nuun..wah sudahnyer jadi opis aku kmc tu kan..hakhakhak

aramis2177 said...

wahlamak....bestnyaaa ada mesin nih!1gamak2nya ada jual dak haaa?kalau ada jual leh aku beli buh kat umah ni satu!hahahhahaaa....walaupun aku bukan laa penggemar segala caffein ni..tp teh tarik sekali sekala layan sedappp noooo!!!! ( nescafe xminum..tp bantai kopi bagai nak rak boley plak!heran aku! )

Baby Lyana said...

ahhahaha farah..aku kalau minum nescafe sakit kepala... tak leh tidoq..kopi tak minum, takut hitam(hahah, sebenaqnya memang hitam pun)

eRRuL AspHyxiAteD said...

pagi tadi.. aku lambat sampai opis.. bangun lambat plak, xsempat break1..

ish machine tu kat opis aku xde pun.. ni nak kena suggest kat bos aku ni.. hehe

Jard The Great said...

uhuks.. dulu mase keje kat swasta... mmg mesin nihla punca keceriaan ari aku.. hahah..

rindu plak..

TiNiE said...

farah : sama cam aku. nescafe tk minum sgt, tapi kopi o ttp menjadi pojaan atiku..

shaf : hahaha hang ada² saja..

errul : sajes jgn tak sajes..utk kebajikan pekerja, per salahnyer..

jard : kan, bes kan...

fham5579 said...

huh! k.tinie sj nk bg org jeles. opih km xdk

Abby Sue said...

opis kak mar pun ader..betul betul betul..teh tarik dia manthopppp!!!!! sedap woooo..aku bawak mug besaq tadah tiap2 pagi kahahahahahah!! 3 kali tekan..tea lady tgk pun senak!! wakakakakak!! breakfast kat cafe tak yah minum, minum ayaq masak ja, sb naik boleh ada teh tarik free..

TiNiE said...

fham : takpala kalau takdak pun, kalau takat nak minum teh tarik tu order jerla kat kekedai berdekatan..

abby sue : pergh...boleh tadah ngan mug besaq tuuuuu....yerla dah minuman free, watper nak beli² lagi kan..zasss ajer lerrr...

payiet said...

"opis korang ada?" keriakan disitu hoho

AQisH said...

takdooooooooooo owaaaaa..:-(

TiNiE said...

payiet : kihkihkih sikit la..

aqish : sabaq kakqish..dugaan sumer tu..

heart my community