Followers

March 13, 2009

edisi terjah


edisi terjah aku kali ni ialah....jengjengjeng...umah mommy lyana aka shaf. lunch hour tadi, shaf sudah tanya kemana aku? dah tentu time tu aku blum ada plan kan. tup tup idea mari nak g umah dia. mmg dah lama plan nak pi. nak gomol lyana secara 'live'.

menempuh jem yg ala². first time jejak kaki ke kawasan pantai hillpark. nasib baik aku tidak kesesatan. zasss jer terus sampai. cuma call shaf mintak guidance jalan mana jer. yes, dpt jugak sampai. alhamdulillah.

bukan takat bb lyana jer kena gomol, abg nyanyau pun sama. best!!!!




ini gambo² gewdixs aku ngan lyana.


dah penat kena gomol, lyana ketiduran sudah.



p/s daddy lyana adalah hensem!!! hahahah ampunkan aku shaf....*laariikss*

19 comments:

Baby Lyana said...

haha.. semaknya rumah aku... sian kau, xde juadah istimewa.. tu la, nak main terjah je..

er, daddy Lyana handsome ek? kalau dia baca, sure kembanggggg

ayu shakila said...

comel siut baby lyana.. kecik2 hidung dah terpacak :)

MariaFaizal said...

TiniE,
Baby Lyana & Nyanyau memang cute sungguh. Nice shots!

Have a great weekend.

kueh bakar said...

fotogenik budak ni..

Diamilikku said...

fotogenik la coz daddynya photographer handalan...hahhahaha..kak shaf..comelnya dia tido..sorry tak dan nak call jumpa..ingatkan semalam lah jugak nak terjah nak ajak kak tini sekali..tapi alesha demam panas...so cancel all plan..sayangnya....

Diamilikku said...

kak tini..
sone duk plan nak ajak kak tini gi terjah kak shaf lunch hour semalam...sebab tau jumaat lunch hour gov servant lamaaaaa....tapi alesha demam..masa kat umah bro pon..depa ada bagi voron dua bijik..tarak jalan itu voron...still panas sampai sekarang..huhuhuhu..sorry tak dan nak jumpa

TiNiE said...

shaf : tak kesahla, janji aku dah dpt gomol itu lyana bab bab..ada rezeki nanti kita jumpa lagi...

mariafaizal : thanx kakkimie

kueh bakar : yer, bb itu adalah fotogenik pasai apak dia fotografer

diamilikku : laaa mmg ada plan ker..alamak kalau tak mmg elok sgt dah la kan..kaktinie pun tup tup takder arah p terjah umah kakshaf..takper lengkali kita plan lain..insya-Allah

TiNiE said...

ayu shakila : mmg cute ayu...ala anak hang pun comey si balqis tu..ala² mix gitu...

amalz said...

comei sungguh baby lyana. geram aku tgk mata dia. abg nyanyau pun hensem. leh la copuple dgn hanyau aku...aku panggil kucing aku hanyau hehe

TiNiE said...

amalz : hahaha sorang lagi aku nak gelak kat nama kucing memasing..dulu aku tau nama kucing shaf nyanyau aku dah gelak dah..ni nama kucing hang plak amal..apa² pun nama² tu ttp comey..psst amal, pak dia hensem, sejibik turun kat anak tu yg comey..wakakakaka

Baby Lyana said...

amal...

nak kawin ngan hanyau kau? bleh jer.. abang nyanyau tgh kesepian tu.. heheh

payiet said...

eee comelnya, gebu lak tu, bukan baby lyana, tapi acik yang dukungnya huahuahua lariksssss

aramis2177 said...

uwaaa......syoknyaaaa edisi terjah hang!!!!if aku ada kat sana sure aku paksa hang heret aku sekali.....nak gak gomoi2 si lyana mbam2itu!!!!!!xpa2.....aku blk sok2 harus haaaa kita buat edisi terjah menerjah!!!!

TiNiE said...

shaf : haa mmg sesuai la..abg nyanyau kan mmg tgh gatey..lehla kapelkan ngan si hanyau amal..

payiet : pangggg...nyway tq :)

farah : haa aku sker jer terjah kkwn nih..dan kalau tpt tu aku familiar la..kena plak umah shafianty hanum ahamad ni mmg dekat jer ngan opis aku, zasss jerla lunch hour pun jadikler..janji leh gomoi itu bb bam bam...

amalz said...

shaf, hanyau aku garang wooo...terseksa zahir batin abg nyanyau nanti haha

tinie, hanyau tu nama manja. nama btoi meow-meow

Baby Lyana said...

amalz..
nyanyau aku pun garang.. kita kasi depa jumpa, tgk garang tak..takut diam je 2-2 ekoq tu..saling jatuh hati.. hahahha..

nyanyau tu plak, nama betul dia C.A.T. hahahah..nama manja Nyanyau @ Bucuk..

Naddiea said...

waaa kak tinie dasat terjah2 orang macam abg nas melodi plak dah.hihii...hehhee...amat jeles sbb teringin nk terjah orang n terjah baby lyana.geram tgk pipi tembam iyew.
anyway,kak shaf berkerja di rumah ker??

TiNiE said...

nadd : haa mmg bes pon. dpt gomol itu bb demok. yer kakshaf keje dari umah. bes kan...

Baby Lyana said...

yea! sy kerja dr rumah..sejak tahun 2003... jangan jelesss..

heart my community