Followers

March 05, 2009

kalau korang terror....


...cuba teka fatihah ngah wat aksi mender nih???
blogger-emoticon.blogspot.com


JAWAPAN : Fatihah ngah menetekgelakguling. dia sukasuki jer menetek sampai tertonggeng² centu. jenuh nak controlsengihnampakgigi. haih


23 comments:

Beautiful Disaster said...

die nk buat tumble???

Mya said...

aksi ber gimrama kot? tak pun gimnastik?

pinkiss said...

tido.

TiNiE said...

BD, mya n pinkiss >> sumer pun salah..cuber lagi...

Azure said...

dia tengah angkat muntut nak bangun....kan?? kan??

Beautiful Disaster said...

die tdo tetonggeng smbil angkat montot? muahaha. ade ker baby tdo cmtu?

Baby Lyana said...

fatihah dalam proses angkat muntut, nak bangun.. adekah?

fazemy said...

Dia tgh menonggeng nak ambik bola bwh kerusi..kan kan

alladiin said...

tgh check tayar keta, bocor ke tak..haha.

TiNiE said...

hahaha..klakar la emy n en.ashri adaker..salah lagi...nanti la dlm kul 11am saya gitau apa benda yg dia tgh wat tu..hihihi

Diamilikku said...

ala tak sempat teka..dah ada jawapan..adoyaiiiii...
tadi pagi bukak takde pun lagi teka teki nih..skrg bukak udah ada jawapannya sekali....

SYAbAR said...

Sesetengah budak, aksinya sebgitu sebab nak melepaskan BOOM

kakpiah said...

dia tgh menetet!!!!
yeay!! aku jawab betoi!!!

*aku lmbt baca la kak.. skalik ko dh tarok jawapan.. kopipes je la konsepnyer.. wakaka.. aim sowii!!*

Dj Epoi said...

Kihkihkih...............siut btoooooooool!!!! hahahahaha

Suspen siut!!!

Baby Lyana said...

hehe.. sib baik Lyana x wat perangai camni.. (tak lagi kot)..

TiNiE said...

diamilikku >> takper su, bukan ada adiah pun..hiks

syabar >> yer betul tu kakmin..

kakpiah >> hua hua hua..zass jerla

dj epoi >> tggu bb afiq nyer style plak nanti..

bb lyana >> selamat la kalau tak wat...letih ooo asik kena betulkan jer posisi dia...haih

kueh bakar said...

aduh cian btol...

Mama_Aqish said...

salam,

kak tinie jangan lupe jawab tag k....kelakar lah gelagat fatihah ni

Naddiea said...

waahh terer la fatihah macam nk buat balik kuang.hahaha..paham ke kak??anyway,fatihah makin comel la kak.nampak mcm dh besar dh.ehemmm...ehemmm...boleh masuk list bakal2 calon menantu Untie Shepah Nadia.hihihih....

aramis2177 said...

Wakakkakakaa.....gila gimnastik anak hang sorg nih!aksi gitu pun leh wat no!hahhahaaa...sabaq jaaa laaa....jenuh laa mak dia pun nak kena sama bergimnastik gak la mcm nih!muahahhahahhaa

TiNiE said...

kueh bakar >> cian kat bb ker..ibu bb??

mama_aqish >> akak ada prob masuk blog kamu laa ina..cena??

naddea >> amboi, yes yes..ada gak org nak amik heroin kaktinie wat menantu noo..hahahaha

farah >> sungguhla farah ooi, asal nak tido jer sumbat, mulala dia ngan aksi tonggeng terbalik dia tu..jenuh aku ejas...haih

kueh bakar said...

baby ler...

macam mana nak buat tulisan lepas tu ada kesan potong...macam corecction tu?

Baby Lyana said...

aksi tihah ni cam niece aku.. camni la.. Lyana x buat perangai camni maybe sbb aku x ajar dia BF sambil baring kot... semua aku kasi duduk.. tu yg dia behave tu..

amboii shepah, semua anak dara dia nak wat calon menantu...

heart my community